„Funky“ vokalistė Beata Wilkin: „Tėtis buvo manęs išsižadėjęs“

Muzikos grupės „Funky“ vokalistė Beata Wilkin prisipažino, jog dėl meilės tamsiaodžiui vyrui ji buvo susipykusi su tėvu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 27, 2014, 4:36 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 12:30 PM

„Tamsiaodį balta šypsena įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio“, - LNK laidai „Nuo... iki...“ pasakojo Beata.

Naują meilę dainininkė sutiko neplanuotai, naktiniame klube, po skyrybų su pirmuoju vyru neparėjus nė metams. „Mama Gleisoną priėmė iš katro. O štai tėtis neapsidžiaugė. Pusantrų metų su manimi nebendravo, net į gimtadienius neateidavo. Tam tikra prasme jis buvo manęs išsižadėjęs“, -kalbėjo B.Wilkin.

Tamsiaodį širdies draugą Beatos tėtis pripažino tik tuomet, kai įsitikino, kad jis greta ne norėdamas pasinaudoti, o iš nuoširdžios meilės.

„Gleisonas puikiai sutarė su mano sūnumi. Tam, kad mano buvęs vyras sūnaus gimtadienyje jaustųsi patogiai, jis pasiūlė išeiti ir palaukti, kol praeis gimtadienis. Toks nesavanaudiškas elgesys papirko tėtį“, - pasakojo Beata. Moteris su šeima grįžo į Lietuvą ir ketina netrukus pradėti koncertinį turą grupės „Funky“ 20-mečio proga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.