Kristina Brazauskienė: „Nesudegiau, nes pažadino vyro siela“

Duodama interviu TV3 laidai „Ginčas be taisyklių“, laidos viešnia Kristina Brazauskienė leidosi į apmąstymus apie amžinąsias paslaptis. Prieš beveik penkerius metus palaidojusi mylimą vyrą prezidentą Algirdą Brazauską, dabar moteris prisipažįsta – ji tik neseniai pradėjo gyventi be gedulo ir net būna dienų, kai ji nepagalvoja apie savo velionį vyrą.

K.Brazauskienė prie vyro portreto nuolat uždega žvakes.<br>D.Umbraso nuotr.
K.Brazauskienė prie vyro portreto nuolat uždega žvakes.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-29 10:01, atnaujinta 2018-01-24 07:53

„Esu tikintis žmogus. Jei tikiu Dievu, vadinasi, tikiu ir tuo, kad po mirties siela keliauja kažkur į amžinybę. Algirdas irgi buvo tikintis. Net ketverius metus po jo mirties negalėjau jo paleisti, nuolat apie jį galvojau, vis laukiau – gal pareis, gal sugrįš, jaučiau jo buvimą šalia. Manau, jo siela irgi mane nuolat saugojo“, – kalbės K. Brazauskienė.

Ponia Kristina tikins, kad buvo keistas atsitikimas, pasak jos, – patvirtinantis velionio vyro sielos buvimą šalia: „Po Algirdo mirties aš įpratau dieną naktį deginti žvakes prie vyro portreto. Kartą naktį pajutau, kad kažkas mane krestelėjo už peties, ir pabudau. Nubudusi pamačiau, kad žvakė sudegė, o spintelė, ant kurios ji stovėjo, – užsidegė. Jei nebūčiau nubudusi, būčiau sudegusi... Algirdas tada mane pažadino. Nuo tada nustojau naktimis deginti žvakę ir tapau atsargesnė.“

Studijoje būrėja Vaiva Budraitytė, tarologas Leopoldas Malinauskas, ekstrasensas Gintaras Mikšiūnas, renginių vedėjas Marius Bagdonavičius, psichologė Aistė Diržytė, numerologė Galina Šmidt, jogos mokytoja Beata Matusevičienė diskutuos, ar egzistuoja gyvenimas po mirties, bandys nuspėti laidos vedėjų – Rūtos Ščiogolevaitės ir Kristupo Krivicko – ateitį, dalinsis išgyvenimais, patirtais kai artimuosius ištinka klinikinė mirtis.

Ar egzistuoja gyvenimas po mirties? Diskusija amžinybės klausimais – jau rytoj, ketvirtadienį, 19.30 val. TV3 diskusijų laidoje „Ginčas be taisyklių“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.