R. Ščiogolevaitės gerbėjai davė atkirtį „Blogometro“‘ dalyviui

„Kas tu toks, kad spręstum, kiek Lietuvoje yra žvaigždžių ir kas yra tos žvaigždės, o kas ne? Tokio nesubrendusio vaiko nuomonė yra tik eilinis šlamštas. Rūta Ščiogolevaitė – puiki dainininkė, nedrįsk jos peikti ir kurti tokių video apie ją. Susitaikyk su kritika, kadangi tu niekas, kad galėtum kažką teisti", – tokie komentarai pasipylė po lrytas.lt projekto „Blogometras“ dalyvio Denio Balinskio naujausiu video. Vaikinas savo įraše išpeikė dainininkę garsiąją dainininkę ir televizijos laidų vedėją.

Projekto "Blogometras" dalyvis negailėjo kritikos Rūtai Ščiogolevaitei.<br>D. Umbraso nuotr.
Projekto "Blogometras" dalyvis negailėjo kritikos Rūtai Ščiogolevaitei.<br>D. Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laurynas Dubrovskis

Oct 29, 2014, 9:25 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 7:53 AM

Tinklaraštininkas savo video dienoraštyje apkalbėjo Lietuvos pramogų pasaulio atstovus, kurie, jo nuomone, neverti žvaigždės statuso. Sąraše atsidurė ir R. Ščiogolevaitė, kuri iki šiol dėl savo vokalinių sugebėjimų buvo ne kartą vadinta viena geriausių šalies dainininkių. Tačiau projekto „Blogometras“ dalyvis mano kitaip.

„Mes Lietuvoje turime labai mažai žvaigždžių. Tokie žmonės kaip Raul Mammadli, Monika Šalčiūtė ir „Olialia pupytės“ žinomos tik dėl to, kad kažkam nepatiko ir sulaukė daug komentarų. Ta pati Rūta Ščiogolevaitė, dalyvaudama užsienio projekte „X faktorius“ nepereitų net pirmojo etapo. Nebūkite tokie naivūs ir negalvokite, kad jeigu R. Ščiogolevaitė padainuoja, tai jos auksinis balsas", – savo naujausiame video žvaigždžių statusą bando paneigti D. Balinskis.

Tokie drastiški video kūrėjo žodžiai pro pirštus nepraslydo R. Ščiogolevaitės gerbėjams. Jie nusprendė komentaruose apginti savo mėgstamą garsenybę, pasitelkę itin įvairiaspalvį epitetų arsenalą.

Išreikšti savo nuomonę ir įvertinti D. Balinskio ir kitų projekto „Blogometras“ dalyvių video galite ir jūs. Projekto pabaigoje geriausi video blogeriai bus apdovanoti specialiais „Apple“ prizais ir išrinktas geriausiais video tinklaraštininkais. Nugalėtoją lems žiūrovų balsai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.