Startuojanti „Išsipildymo akcija“ ties pagalbos ranką Ukrainai

TV3 ir SEB bankas skelbia paramos projekto „Išsipildymo akcija 2014“ pradžią. Nuo dabar iki lapkričio 29 dienos visi geros valios žmonės kviečiami aukoti ir savo gerumu prisidėti prie prasmingų darbų. Ši, jau dvyliktoji, „Išsipildymo akcija“ kviečia ir vėl padėti mažiesiems ligoniukams bei likimo nuskriaustiems vaikams.

„Išsipildymo akcijos“ logotipas.
„Išsipildymo akcijos“ logotipas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-29 11:15, atnaujinta 2018-01-24 07:14

„Kasmet „Išsipildymo akcija“ sukelia daugybę vaikų šypsenų ir džiaugsmą tų mažųjų širdyse, kuriems likimas gerokai pašykštėjo sveikatos bei sėkmės. Per visą akcijos gyvavimo istoriją padėjome jau dešimtims tūkstančių vaikų. Šiemet dar labiau išplėtėme akcijos tikslus ir, šalia pagalbos ligoniukams, ranką kviesime ištiesti ir itin sunkių išgyvenimų patiriantiems Ukrainos vaikams. Taip pat skirsime dėmesio ir mūsų šalies šviesuliukams – talentingiausiems vaikams, kurių išskirtiniams sugebėjimas ugdyti labai reikalinga parama. Džiaugiuosi, kad prie akcijos kilnių darbų kasmet prisideda vis daugiau geros valios žmonių, įmonių bei organizacijų, nes visi kartu galime padaryti tikrai labai daug“, – sakė UAB „TELE-3“ generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

„Išsipildymo akcija jau daugiau negu dešimtmetį keičia vaikams gyvenimą ir suteikia vilties. Rūpindamiesi jaunąja karta, suburiame visuomenę ir visi kartu galime padėti tiems, kuriems pagalbos reikia labiausiai. Išsipildymo akcija, suteikdama šviesesnį gyvenimą likimo nuskriaustiems vaikams, visų pirma keičia ir mus pačius – aukodami, darydami prasmingus darbus, tampame atidesni vienas kitam, atsakingesni ir tiesiog geresni. O tai kuria tvirtą mūsų visuomenės pagrindą“, – sakė SEB banko prezidentas Raimondas Kvedaras.

Šiemet „Išsipildymo akcija“ pristatys septynias skirtingas istorijas, kurių herojukams mūsų pagalbos reikia labiausiai, ir, kaip minėta, kvies ištiesti gerumo ranką ne tik Lietuvos vaikams, o ir karo baisumus kenčiantiems Ukrainos vaikams. TV3 žiūrovai jau greitai išvys išskirtinę istoriją, atskleisiančią, kokia pagalba būtina karo žiaurumus išgyvenantiems, sergantiems Ukrainos mažiesiems.

Dar vienas „Išsipildymo akcijos 2014“ tikslas šiemet − padėti ypatingų gabumų turintiems mūsų šalies vaikams, kurių talentui ugdyti labai reikalinga mūsų visų pagalba. TV3 kvies visus Lietuvos žmones dalintis išskirtinius talentus turinčių vaikų istorijomis, o vienas talentingasis iš šių mažųjų taps šiųmetės akcijos herojuku.

Prisidėdami prie šių kilnių tikslų, kaip ir kasmet, šiemet „Išsipildymo akcijoje“ ir vėl noriai dalyvaus daugybė žinomų žmonių, Lietuvos pramogų pasaulio atstovų, visuomenės veikėjų. TV3 savo eteryje viso projekto metu skatins visuomenę nelikti nuošalyje.

Aukoti šiai akcijai galima ir palaikant kitą iniciatyvą – „Išsipildymo akcijos“ įkvėptą „Pyragų dieną“, kuri šiemet tradiciškai prasidės lapkričio 6-ąją. Įstaigų darbuotojai ir visi geros valios žmonės yra kviečiami iškepti pyragus, atsinešti juos į savo darbovietę ar mokslo įstaigą, už sutartą kainą parduoti pyrago gabalėlius kolegoms ir surinktas lėšas paaukoti „Išsipildymo akcijai 2014“.

Šių metų „Išsipildymo akcijos“ finalas lapkričio 29 dieną bus tiesiogiai transliuojamas per TV3. Akcijai garsinti UAB „Tele-3“ dovanos eterio laiką visuose žiniasklaidos koncerno „Modern Times Group“ kanaluose Lietuvoje: TV3, TV6, TV8, TV3 Play, „Power Hit Radio“, taip pat videožinių portale „Žinios.lt“.

TV3 ir SEB banko organizuojamai „Išsipildymo akcijai“ galima aukoti ir telefonu: 1890 (auka 2 litai), 1891 (auka 5 litai), 1892 (auka 10 litų) ir www.aukok.lt.

Paramos projektas „Išsipildymo akcija“ sėkmingai gyvuoja jau nuo 2003 metų. Per akcijos gyvavimo metus geros valios žmonės paaukojo beveik 25 milijonus litų. Už suaukotas lėšas mažieji ligoniukai ir likimo nuskriausti vaikai gavo reikalingą gydymą bei būtiniausią pagalbą. Vaikams buvo perkami vaistai, atliekamos operacijos, perkama medicininė įranga, gerinama buitis ir teikiama papildoma reabilitacija.

TV3 ir SEB organizuojamas „Išsipildymo akcija“ pavirto į reiškinį, kuris tapo žinomas ir mylimas daugelio Lietuvos žmonių – ji tapo MŪSŲ VISŲ. Kasmet visuomenė buriama bendriems tikslams, bendrai misijai padėti Lietuvos vaikams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.