A. Landau veltui apsinuogino, o blogerį palygino su Minedu

Apnuoginta transeksualės krūtinė, imituojama žvaigždžių liga, bandymai parodijuoti konkurentus ir drąsūs pareiškimai apie įžymybes – tokius ginklus vis dažniau pasitelkia lrytas.lt projekto „Blogometras“ dalyviai, mėgindami pelnyti kuo daugiau gerbėjų simpatijų.

Aktyviausi internautai randa originalių būdų iškelti savo mėgstamus tinklaraštininkus ant pjedestalo ir kaip reikiant sumenkinti jų varžovus.<br>Stopkadras.
Aktyviausi internautai randa originalių būdų iškelti savo mėgstamus tinklaraštininkus ant pjedestalo ir kaip reikiant sumenkinti jų varžovus.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2014, 9:09 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 12:34 AM

Pasirodo, kai kurios taktikos – išties veiksmingos. Aktyviausi internautai randa originalių būdų iškelti savo mėgstamus tinklaraštininkus ant pjedestalo ir kaip reikiant sumenkinti jų varžovus.

Priešpaskutinėje turnyrinės lentelės vietoje esantis Martinas pastaruoju metu nutarė prisistatyti nekukliai – žvaigžde. Nors vaikinas savo kurtuose video tikina, kad sulaukia vis didesnio žiūrovų palaikymo, komentaruose jis imtas lyginti su Minedu.

„Labas, Martinai, norėčiau tave prijungti prie naujų žvaigždžių komandos. Mes jau subūrėme didelę komandą, kurioje yra įsitvirtinę tokie grandai kaip Minedas, Minedo tėvas, tas senukas su barzda, kuris Vilniaus Pilies gatvėje dainuoja ir linksmina praeivius bei daugelis kitų. Laukiame ir tavęs. Tu privalai būti su mumis. Iki greito, žvaigždžių komandos prezidentas Bangimantas“, – savo nuomone po naujausiu Martino video dalinasi komentatorius.

Paskutinėje vietoje esanti Agness Landau žiūrovus bando papirkti apnuogindama krūtinę. Nors taktika pelnyti simpatijas nepateisina, transeksualė sulaukia intriguojančių pasiūlymų iš stipriosios lyties atstovų.

„Agness, esi pati seksualiausia dalyvė, visuomet užsuku čia tik dėl tavęs, kad pamatyčiau dar bent dalelę tavo apnuoginto kūno. Visos dirbtinės, silikoninės blondinės turėtų pavydėti tavo krūtinės. Norėčiau tokios merginos kaip tu. Imk penkias žvaigždutes ir nurunk tuos tuščiakalbius konkurentus“, – balsų A.Landau negaili žiūrovas, prisistatantis Aleksandro vardu.

Paplepėjimus priešais kamerą užmiršti nutaręs Sigitas Mikūta sukūrė originalesnį video – reklamos parodiją. Šis sprendimas pasiteisino – S.Mikūta turnyrinėje lentelėje užima ketvirtąją vietą, o dailiosios lyties atstovės taip pat nelieka abejingos. „Sigi, esi verčiausias pergalės, tikiuosi, kad protingi ir gerą skonį turintys žmonės už tave balsuos. Lyginant su kitais dalyviais – Martinu, Omantu ar Domantu – norisi apverkti jų fantaziją gedulo ašaromis. Jau tokius video sukuria, kad peržiūrėjęs jautiesi kvailesniu nei buvai. Sėkmės tau, „pavaryk“ dar geriau, laukiu kito video, bučkis“, – naujausiu S.Mikūtos video džiaugiasi Julija prisistatanti komentatorė.

Kuris iš devynių video tinklaraštininkų yra verčiausias tapti geriausiu vaizdo įrašų kūrėju priklauso tik nuo jūsų. Peržiūrėkite video blogerių darbus ir labiausiai patikusius įvertinkite penkiomis žvaigždutėmis. Taip ne tik nuspręsite, kas taps geriausiu vaizdo įrašų kūrėju, bet ir nulemsite, kam atitetks specialūs „Apple“ prizai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.