Kas laimės lieknėjimo varžybas: Jazzu ar Algirdas Kaušpėdas?

TV3 info šou „Viral‘as“ kiekvieną pirmadienį kunkuliuoja naujienomis. Didžioji kito pirmadienio naujiena – populiarios dainininkės Justės Arlauskaitės-Jazzu ir legendinio rokerio, grupės „Antis“ lyderio Algirdo Kaušpėdo netikėtos varžybos.

J.Arlauskaitė-Jazzu ir A.Kaušpėdas susilažino, kad iki Lietuvos roko legendos koncertinio turo „Zombiai atrieda atidunda!“ abu dainininkai numes nereikalingus kilogramus.
J.Arlauskaitė-Jazzu ir A.Kaušpėdas susilažino, kad iki Lietuvos roko legendos koncertinio turo „Zombiai atrieda atidunda!“ abu dainininkai numes nereikalingus kilogramus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2014, 1:11 PM, atnaujinta Jan 23, 2018, 10:52 PM

Pasirodo, du žinomi žmonės susilažino, kad iki Lietuvos roko legendos koncertinio turo „Zombiai atrieda atidunda!“ abu dainininkai numes nereikalingus kilogramus.

„Pasikviečiau Algirdą su jo komanda į savo sodybą vakarienės. Mes labai skaniai pavakarieniavome ir nusprendėme: per daug valgome. Pasišnekėjome ir susilažinome – iki jo koncertinio turo turime abudu grįžti į formą“, – TV3 laidos žiūrovams išduos Jazzu.

A.Kaušpėdas tikins, kad iki gruodžio 29 dienos (tada ir įvyks pirmasis koncertas) jis tikisi atsikratyti 7 kilogramų.

„Liko vos du mėnesiai. Reikia treniruotis, reikia mesti svorį, laukia didžiulis išbandymas – teks pakelti didžiulį krūvį“, – pripažins scenos grandas.

Laidos žiūrovai ne tik turės galimybę pamatyti, kaip atrodo Justės ir Algirdo treniruočių rutina, bet ir sužinos, kiek svorio dainininkai jau atsikratė bei kiek atsikratyti dar teks.

Taip pat laidoje: „Viral‘o“ vedėjų Mindaugo Papinigio ir Vitalijos Mockevičiūtės tyrimas iš ko gyvena verslininkas Žilvinas Grigaitis. Ką apie jo naują verslą ir jį sužlugdyti mėginančius programišius mano IT specialistas verslininkas Ugnius Kiguolis?

„Viral‘as“ pasakos ir graudinančių istorijų. Pirmoji – apie gaisre namus praradusią moterį, kuri, pasak jos, nerūpi savivaldybei. Nerūpi ir jos trejų metų anūkas, sergantis cerebriniu paralyžiumi. Artėjant žiemai jie vis dar neturi namų ir glaudžiasi pas kaimynus.

Antroji istorija – apie algos iš Vilniaus savivaldybės pusmetį nesulaukiantį kiemsargį. Ar tikrai Vilnius, kaip sako meras Artūras Zuokas, gali bankrutuoti?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.