Moterų trokštamas krūtinės dydis – C arba D

Silikoniniais implantais moters krūtinė pirmą kartą pasaulyje padidinta prieš 51 metus. Šiandien krūtinės didinimo ir mažinimo operacijoms visame pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje kasdien ryžtasi šimtai moterų. 

N.Pareigytės-Rukaitienės vedamoje laidoje „Mes pačios“ bus diskutuojama apie krūtinės plastines operacijas.
N.Pareigytės-Rukaitienės vedamoje laidoje „Mes pačios“ bus diskutuojama apie krūtinės plastines operacijas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2014, 10:13 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 12:05 AM

„Anksčiau pasididindamos krūtinę moterys ir merginos siekdavo, kad niekas to nepastebėtų, ir esamą dydį keisdavo į B arba C. Tačiau šiuo metu trokštamos krūtinės dydžio vidurkis yra C ir netgi D“, – tokias tendencijas pastebi plastinės rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Kęstutis Maslauskas.

Jo interviu žiūrovai išvys šį šeštadienį 9.30 val. per LNK Nijolės Pareigytės-Rukaitienės vedamoje laidoje „Mes pačios“.

Pasak chirurgo, krūtinės didinimas laikomas daugiau prabangos ir estetikos poreikiu, o mažinimas daugiau susijęs su moterų sveikatos problemomis.

„Jeigu krūtinė gigantiška, atsiranda naujų problemų. Tai ir nugaros skausmai, liemenėlės spaudimai, vasarą – šutimas, paburkimas. Dėl tokių medicininių indikacijų mes ir atliekame minėtas operacijas“, – aiškino gydytojas.

Šio šeštadienio laidoje „Mes pačios“ N.Pareigytė-Rukaitienė kartu su specialistais atskleis visas paslaptis apie moterų krūtinės plastinę chirurgiją: pateiks faktus apie implantus, jų dydžius ir formas, kalbės apie šių operacijų teigiamus ir neigiamus aspektus, su tuo susijusią riziką.

Šeštadienio laida žiūrovams paruošė ir patarimų, kaip apsaugoti odą nuo žvarbaus oro ir kaip išvengti avarijų keliuose. Šį kartą moteris konsultuos garsi lenktynininkė Ernesta Globytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.