A.Mois glėbyje spaudęs S. Siparis: „Šokis – vertikalus seksas“

Naujųjų metų naktį TV3 eteryje veikusioje „Naujametinėje keitykloje“, kur buvo linksmai keičiami litai į eurus, netrūko ir romantikos.

TV3 studijoje S.Siparis ir A.Mois meiliai šoko.
TV3 studijoje S.Siparis ir A.Mois meiliai šoko.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Jan 4, 2015, 12:18 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 2:16 AM

Televizijos žiūrovų dėmesį patraukė aktoriaus Sauliaus Sipario (56 m.) ir skrybėlių kūrėjos Annos Mois (30 m.) itin karštas šokis. Pora pasidavė šventinei nuotaikai ir taip įsijautė į šokį, kad atrodė tarsi įsimylėjėliai.

„Šokis tam ir sukurtas, kad suartintų žmones. Šokis yra vertikalus seksas“, – „Lietuvos ryto“ žurnalui „TV antenai“ pareiškė S.Siparis.

Aktorius niekada neslėpė, kad jaučia silpnybę moterims, negaili joms komplimentų ir mėgsta flirtuoti.

„Su gražiomis moterimis man visada patinka bendrauti, o šokti dar labiau“, – sakė S.Siparis, iškvietęs šokti A.Mois, pasipuošusią įspūdinga skrybėle.

S.Siparis sakė esantis puikus šokėjas, tad partnerei batelių nenumynė. Dėl to stebėtis neverta, mat prieš 8 metus aktorius dalyvavo pirmajame lietuviškame televizijos šokių konkurse „Lietuvos šokių dešimtukas“, kurį transliavo LRT televizija.

Ant parketo S.Siparis tuomet sukosi su šokėja Elena Leonova. Konkurso aktorius nelaimėjo, bet teigė išmokęs 10 šokių – nuo lėto valso iki džaivo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.