Radistai iš TV ekrano nedingo - jie ves projektą „Supermiestas“

Po ketverių metų pertraukos į LNK eterį grįžtantį projektą „Supermiestas“ ves radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius, televizijos vedėjų duonos ragavę pernai rodytame šou „Norim dar“.

J.Nainys ir R.Mackevičius.
J.Nainys ir R.Mackevičius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 5, 2015, 4:58 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 11:38 PM

Į kovą už supermiesto titulą stos Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Alytaus, Marijampolės, Telšių ir Plungės komandos. Atskirą komandą sudarys į Lietuvą sugrįžę išeiviai arba kitataučiai, gyvenantys Lietuvoje. Ši komanda simboliškai vadinis „Intermiestu“.

„Kelsim miestų komandų dvasią, juos raminsim, su jais liūdėsim, su jais džiaugėmės ir juos guosime. Čia bus karšta, azartiška, triukšminga - taip, kaip mus patinka“, - naujomis pareigomis LNK televizijoje džiaugėsi J.Nainys.

„Turėsime laidoje visą DJ įrangą, kiekvienam miestui sukursime po atskirą šaukinį. Garantuosime geras emocijas: bus gražu ir linksma“, - Jonui antrino R.Mackevičius.

Jonas yra iš Pasvalio, Rolandas – iš Vilniaus, bet abu vyrai žada būti nešališki. „Aš sergu už žmones, kurie stengiasi dėl savo miesto, eina iš proto, fanatiškai, originaliai. Jūs net neįsivaizduojat, kam jie pasiryžę“, - tvirtino Jonas.

„O mes juos dar labiau užvesime. Sirgalių bangos ir triukšmas bus mano specializacija“, - juokėsi Rolandas.

„Supermiestas“ LNK eteryje – nuo sausio 18 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.