Moteris prašo savo kaimynų: „Leiskite man ramiai numirt“

LNK „24 valandoms“ paskambino Kaune gyvenanti Stasė. Moteris tikino, kad ją terorizuoja kaimynės sūnus Aleksandras. Pasak Stasės, susitikus Aleksandras jai grasina, o naktimis geria ir triukšmauja. Stasės nuomone, girtas Aleksandras nuolat nukrenta nuo lovos ant grindų, o apačioje gyvenanti kaunietė tą puikiai girdi. Ir taip, anot Stasės, ji kankinasi jau 12 metų. O sunkiai sergančiai moteriai norisi ramybės.

Buto parduoti nesutikusią moterį kaimynai terorizuoja.
Buto parduoti nesutikusią moterį kaimynai terorizuoja.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2015, 11:14 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 4:40 PM

„Mirus vyrui, pardaviau mūsų butą ir nusipirkau šitą, vieno kambario. Galvojau, bus ramybė. Kur tau ..., - ašarojo Stasė. – Visos problemos prasidėjo tuomet, kai viršuje gyvenantys kaimynai pasiūlė nupirkti iš manęs butą, bet nesutarėm dėl kainos. Sako, viskas, terorizuosim dabar tave. Taip ir daro. Specialiai trepsi kuo garsiau.“

Tuo tarpu Stasės kaimynai turi kitą versiją. „Anksčiau, kol mano tėvukas dar buvo gyvas, ji kartu su juo gerdavo ten apačioj, - pasakojo Aleksandras. - Rėkaudavo per naktis, tai pabelsdavom, kad nustotų. Bet kai tėvas pasimirė, tai viskas, niekad daugiau specialiai netriukšmavom“.

„Ką tu čia šneki nesąmones? - piktinosi Stasė. – Čia tu girtuoklis, o ne aš“. „Gulkis tu į karstą, ir bus ten tau ta tavo ramybė, - nervinosi Aleksandro mama. – O mes kaip gyvenom, taip ir gyvensim“. „Iš tiesų, - pritarė mamai Aleksandras. – Mums ką - skraidyti virš tų grindų, ar ką?“ „Tegu tik jie duoda man ramiai numirt, - galiausiai apsiverkė Stasė. – Man gal jau paskutinės dienos beliko. Oi, negaliu, oro trūksta...“

Ar pavyks „24 valandų“ žurnalistei Donatai sutaikyti daugiabučio kaimynus? Įsijunkite LNK šiandien, 17.15.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.