A. Jagelavičiūtė: „Gali neturėt pinigų, bet būti stilingiausiu“

Viena žinomiausių stilisčių Lietuvoje Agnė Jagelavičiūtė patardama visoms moterims, ką rengtis, pabrėžė, kad pirmiausiai turėtume susitvarkyti savo spintas.

„Privalome atskirti stilių nuo mados. Juk mada – tai prabangos žaidimas, o stilius – tai mums visiems būtinas dalykas “, – pabrėžė ne kartą stingiausia miesto moterimi išrinkta A.Jagelavičiūtė.<br>T.Adomavičiaus nuotr.
„Privalome atskirti stilių nuo mados. Juk mada – tai prabangos žaidimas, o stilius – tai mums visiems būtinas dalykas “, – pabrėžė ne kartą stingiausia miesto moterimi išrinkta A.Jagelavičiūtė.<br>T.Adomavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 9, 2015, 12:05 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 1:52 PM

„Nepatikėsite, bet tai svarbiausias dalykas. Kai neturi ką apsirengti, pirmiausia reikia išmesti daiktus ir drabužius, kurie tau netinka. Tik po to pamatysite, ką turite ir kuo reiktų papildyti“, – sekmadienį LNK laidoje „Mes pačios“ patarė stilistė.

Pasak Agnės, drabužinėje teisingiausia laikytis nuoseklumo. Taip pat svarbu nepamiršti detalių – akiniai, gera rankinė ir derantys papuošalai leis išsiskirti iš minios ir atrodyti žavingai.

„Privalome atskirti stilių nuo mados. Juk mada – tai prabangos žaidimas, o stilius – tai mums visiems būtinas dalykas, kuris nepriklauso nuo esamų galimybių. Gali visiškai neturėti pinigų, be būti pačiu stilingiausiu žmogumi šalyje“, – užtikrintai pabrėžė ne kartą stingiausia miesto moterimi išrinkta A.Jagelavičiūtė.

Šio šeštadienio laida „Mes pačios“ kartu su žinoma stiliste ne tik dalins patarimus moterims stiliaus klausimais, bet ir pristatys pirmąsias pokyčių projekto dalyves.

Visoms moterims, vis dar ieškančioms savęs, asmeninių pokyčių konsultantė ir moterų mokyklos Ibizoje įkūrėja Eleonora padės į gyvenimą pažvelgti kitaip.

Kaip visuomet laidos kūrėjai paruošė praktiškų patarimų tiems, kam rūpi spindinti ir balta šypsena.

Laidos vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė prie ekranų visų laukia sekmadieniais 9.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.