Dėl vietos „Auksinio proto” finale susikibo vien moterys

Kas būna aršesnės konkurentės nei viena kitai į plaukus kimbančios moterys? LRT žaidime „Auksinis protas” susivienijusios dailiosios lyties atstovės iš žaidimo negailestingai išmetė vyrus, o vėliau kovoje dėl svajonių kelionės aplink pasaulį susikibo pačios.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 13, 2015, 1:52 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 5:43 AM

„Kaip šauksi, taip atsilieps, – sako 32 metų anglų kalbos mokytoja iš Prienų rajono, Gerulių kaimo Jurgita Jaruševičienė. – Esu nepataisoma optimistė ir tikiu, kad gyvenime visada viskas bus gerai.” Pažinęs jo kurtuose televizijos žaidimuose „Taip. Ne” ir „Šeši nuliai – milijonas” dalyvavusią Jurgitą, A.Valinskas linksmai išsišiepė: „Jurgita! Kaipgi ji be manęs, o aš be jos!” Beje, Jurgita nuolat žaidžia protų mūšiuose ir yra dalyvavusi televizijos žaidime „Žinių riteriai ir damos”. Kurios damos patirtis padės laimėti „Auksinį protą” ir kuriai Dievas šįkart pravers langelį, pamatysime nuostabioje intelektualioje ir labai įdomioje moteriškoje kovoje. „Auksinis protas” – trečiadienį 21.30 val. per LRT!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.