Rolandas Mackevičius: „Nebūtų „Facebook“ – neturėčiau žmonos“

Radijo ir televizijos laidų vedėjas Rolandas Mackevičius prisipažino, kad gyvenimo be „Facebook“ neįsivaizduoja. „Jei tavęs nėra socialiniame tinkle, reiškia, su tavim kažkas negerai“ – sakė jis LNK laidos „Yra kaip yra“ vedėjai Astai Stašaitytei–Masalskienei.

R.Mackevičius su žmona Ieva.
R.Mackevičius su žmona Ieva.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2015, 11:10 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 3:37 AM

Pati A.Stašaitytė–Masalskienė prisipažino, kad „Facebook“ ji savo paskyros nėra susikūrusi ir neplanuoja to daryti. Tuo tarpu Rolandas atviravo, jog be „Facebook“ greičiausiai nebūtų susipažinęs su savo žmona.

Laidoje taip pat dalyvavo Daina Bilevičiūtė, kurią prieš kelerius metus Rolandas „išdūrė“ radijo eteryje, kuomet, apsimetęs Dainos gerbėju, jai pasiūlė susitikti viešbutyje. Daina tiesiai šviesiai paklausė, ar gali ji Rolandui čia ir dabar išspardyti užpakalį?

Tiesa, vokalo dėstytoja, kalbėdama apie savo laisvalaikį „Facebook“ nepamiršo paminėti, kad jai dažnai „Facebooke“ vaikinai siuntinėja savo vyriškų pasididžiavimų nuotraukas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.