Arvydas Vilčinskas Jonavoje pasigedo talentingų vaikinų

Sekmadienį Jonavoje įvyko TV projekto „Chorų karai“ pirmoji atranka. Iš 98 į atranką atėjusių jonaviečių į antrą turą pateko 37 dalyviai, iš jų – trisdešimt merginų ir moterų, septyni – vaikinai. Jauniausiam atrankos dalyviui – dešimt metų, vyriausiam – virš 50. Iš 98 atėjusių į atranką – tik 16 vaikinų.

Arvydas Vilčinskas (dešinėje) dar laukia ir talentingų vyrų.<br>A.Navickaitės-Balčienės nuotr.
Arvydas Vilčinskas (dešinėje) dar laukia ir talentingų vyrų.<br>A.Navickaitės-Balčienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-18 16:11, atnaujinta 2018-01-15 17:10

Antroji ir jau paskutinė atranka vyks trečiadienį, 17 val. Jonavos kultūros centre. Jos metu bus atrinkta 16 jonaviečių, kurie kartu su generolu jonaviečiu Arvydu Vilčinsku nuo pavasario startuosiančiame projekte sieks pergalės.

Į atranką atėjusiems jonaviečiams teko padainuoti savo pasirinktą dainą. Atrankoje dalyvavo nemažai Jonavos Janinos Miščiukaitės meno mokyklos auklėtinių, konkurso „Dainų dainelė“ dalyvių, kelios merginos – tarptautinių muzikos konkursų atstovės.

Vienai jonavietei koją pakišo jaudulys – atsistojusi prieš komisiją mergina pamiršo dainą, kurią ketino dainuoti, ir iš atrankos išėjo.

Komisijos narius dainuoti kartu privertė jonavietės Monika ir Julija iš J.Vareikio progimnazijos ansamblio. Merginos dainavo atskirai, bet atliko tą pačią dainą - apie mokyklą.

Atranką stebėjo ir dalyvius vertino Jonavos choro generolas A.Vilčinskas, būsimojo Jonavos choro chormeisteris Vytautas Bikus, choreografas Kęstutis Baranauskas, taip pat projekto „Chorų karai“ prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

„Labai nustebino Jonava – mažas miestas, tačiau į atranką jonaviečiai susirinko itin gausiai. Nustebino ir jaunimas – 14-16 metų puikiai dainuojančios merginos. Džiugu, jog atėjo nemažai Meno mokyklos auklėtinių, dainavusių ansambliuose, taip pat tarptautinių konkursų dalyviai.

Smagu, kad į „Chorų karus“ įsilieja mažas miestas – Jonava. Matau, kad suformuoti chorą bus iš ko, ir jis bus rimtas konkurentas kitiems chorams. Džiugina ir generolo Arvydo entuziazmas, taip pat kartu su juo dirbs stipri komanda“, - sakė projekto prodiuserė N.Kavaliauskienė. Jonavos choro generolas A.Vilčinskas sako, kad nors trečiadienį vyks jau antrasis atrankos etapas, tačiau labai kviestume ateiti daugiau vaikinų.

„Dainuojančių merginų – tikrai daug, tuo tarpu talentingų vaikinų – trūksta. Todėl vaikinų laukiame antrame atrankos etape.

Ačiū visiems, kurie atėjote ir dalyvavote. Esu tikras, kad subursime puikiai dainuojančių ir šokančių žmonių komandą“, - sakė A.Vilčinskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.