Gediminas Juodeika įrodė, kad ir kauniečiai moka linksmintis

Žvaigždės buitis, spintos turinys (įskaitant prabangų HUGO BOSS kostiumą), darbo reikalai, viešnagė pas tėvus, grandiozinis balius su šokiais, dainomis ir šėlionėmis restorane „Legenda“, sporto klubo šturmas – visa tai išvys tie, kurie nori įsitikinti, kad būti žvaigžde yra sunkus darbas ir atsakomybė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 21, 2015, 3:36 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 10:24 AM

„Nors Gediminą pažįstu daug metų, tik filmuodamas laidą sužinojau, kad vaikystėje jis buvo labai garbanotais plaukais. Kai aplinkiniai klausdavo, iš kur tokia įspūdinga ševeliūra, Gediminas atsakydavo, kad susisuko plaukus suktukais“, – juokiasi laidos vykdomasis prodiuseris Dangis Cholinas.

„Šioje laidoje žiūrovai išvys, kaip gyvena ne tik pats Gediminas, bet ir kauniečiai, kaip linksminasi, kokios Kaune ypatingos mados ir tradicijos. Pasirodo, pastaruoju metu nė vienas save gerbiantis renginys nepraeina be husaro, tokio a la husariškai apsirengusio jaunuolio, kuris atvyksta šventei įpusėjus ir vakaro šeimininkui įteikia gėlių nuo kokio nors paslaptingo svečio, pvz., užsienyje gyvenančio giminaičio. Tokį husarą Gediminas Juodeika užsakė ir savo tėčiui gimtadienio proga. Kai nuvykom pas Gedimino tėvus ir pasirodė husaras su gėlėmis, Gedimino tėtis labai nustebo, sakė pamanęs, kad į rekrutus jį ima“, – šmaikštauja Dangis Cholinas.

Laidos rengėjai nufilmavo ypač linksmą ir triukšmingą grupės „Presto“ albumo pristatymą Gedimino Juodeikos restorane „Legenda“. Publika sausakimšoje „Legendos“ salėje šoko ir linksminosi kaip pašėlusi. Tą vakarą čia koncertavo ir pati grupė „Presto“, ir dainininkas Mino, ir grupė „16 hercų“, bet daugiausiai dėmesio sulaukė Mino, kurio įsiaudrinusios gerbėjos vos nenutempė nuo scenos.

Laidoje bus parodyta, kad ne tik lietuviškos grupės ir muzikantai yra dažni svečiai Juodeikos restorane. Čia, pasirodo, yra vakarieniavę ir su šeimininku susibičiuliavę daugybė užsienio atlikėjų: Toto Cutugno, Robertino Loreti, Filipas Kirkorovas, Aleksandras Malininas, Demi Russo ir kiti garsūs atlikėjai. Jie visi yra įsiamžinę nuotraukose su Gediminu Juodeika jo restorane ir mielai čia pietauja užsukę į Lietuvą. Tik štai primadonos Alos Pugačiovos Gediminui iki šiol nepavyko prisikviesti, bet verslininkas tikisi tai padaryti ateityje, kai dainininkė bus ne tokia užimta jaunos mamytės rūpesčiais.

Gediminas Juodeika laidos rengėjams pademonstravo ir savo sportavimo ypatumus. Pasirodo, amžinai besiliekninantis šoumenas turi taisyklę: jei atėjęs į sporto klubą ir pasisvėręs pamato, kad peržengė 100 kg ribą, tą dieną nebesportuoja – nėra prasmės. Filmuojant laidą, svarstyklės irgi rodė per 100 kg, bet Gediminas mikliai jas „pakoregavo“ iki reikiamo svorio ir kibo į treniruoklius.

Laidos herojus atskleidžia ir kokį ypatingą patiekalą siūlo svečiams, kurie iš vakaro per daug pasilinksmino. Pasirodo, dėl jautienos troškinio su jalapenais pagirių kamuojami lankytojai ypač vertina Gedimino restoraną.

Jau šį rytoj, ketvirtadienio vakarą, 21.30 val. „Lietuvos ryto" televizijos laidoje „Taip gyvena žvaigždės“ verslininkas ir garsenybė Gediminas Juodeika visai Lietuvai parodys, kuo ir kaip jis gyvena.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.