Petras Kazlauskas gundo Livetą Kazlauskienę nuogas eketėje

Aštunta valanda ryto, Karmėlava, vietinės reikšmės vandens telkinys. Lauke minus penki. Prie užšalusio vandens telkinio atlekia vyras su kirvuku rankose ir ima nusirenginėti. Netrukus vyriškis visiškai apsinuogina ir ima kirviu kirsti ledą. Gal tai žvejys? Ne. Tai dainininkas. Petras Kazlauskas.

Pasak Petro, eketė jam būtina ne tik dėl sveikatos, bet ir dėl potencijos reikalų.
Pasak Petro, eketė jam būtina ne tik dėl sveikatos, bet ir dėl potencijos reikalų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 21, 2015, 12:16 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 11:00 AM

Išdaužęs eketę, Petras pūkšteli vandenin. Panyra su visa galva. Tokį vaizdelį šį trečiadienio vakarą 19.30 val. parodys populiarioji LNK laida KK2. Petras iš eketės išlipa raudonas kaip pomidoras. Visas garuoja. Netrukus penkiasdešimtmetis vyras ant ledo ima atlikinėti salto ir kvapą gniaužiantį triuką ant rankų.

Vis dar pusnuogis. Pasak Petro, eketė jam būtina ne tik dėl sveikatos, bet ir dėl potencijos reikalų. Ledinis vanduo sužadina aistrą, gerina imuninę sistemą. Nejau Petras ruošias apturėti naują palikuonį? „Mano sesuo atsirado, kai mano tėčiui buvo beveik 50 metų. Gal man būtų ir gerai?“, – svarsto P. Kazlauskas. Be to, pasak Petro, vyrai taip pat turi atrodyti gražiai, sveikai ir atletiškai! Vyras iš daktarų girdėjo, kad vyriškam pasididžiavimui lįsti į šaltą vandenį yra labai gerai. „Turėjimas daug moteriškų partnerių blogiau, negu lindimas į šaltą vandenį. Neseniai dariausi tyrimus, pas mane viskas gerai“, – džiaugiasi vyras.

Kadangi šie metai – ožio metai, o Petro pavardė Kazlauskas, vyras nutarė tapti Lietuvos vyriškumo ir tėvystės simboliu. Dainininkas laikosi griežtos sporto ir mitybos dietos. Dėl sveikos mitybos ir sporto Petras šiuo metu atrodo kaip jaunuolis, todėl vyras neatsigina jaunų merginų atakų. 

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.