N. Šiaudikytė tikisi, kad V. Jakutienės apvalumų vanduo nepažeis

Aktualijų infošou „VIRAL'as" tiria pačias aktualiausias ir seksualiausias naujienas. Sužinoję, kad grupės „Naujosios pupytės“ narė, viliokiškų formų savininkė Vita Pliadytė-Jakutienė sumąstė dalyvauti grandioziniame TV3 projekte „Šuolis“, negalėjome nenuvykti įsitikinti, pamatyti savo akimis.

Kas kitas, jei ne grupės narės galėtų geriau suprasti, kaip sunku Vitai su idealiai chirurgų suformuota figūra niurktelėti į vandens gelmes.
Kas kitas, jei ne grupės narės galėtų geriau suprasti, kaip sunku Vitai su idealiai chirurgų suformuota figūra niurktelėti į vandens gelmes.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 24, 2015, 1:42 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 4:05 AM

„Tas „Šuolis“ man – tikrai naujovė. Aš paniškai bijau aukščio ir vandens. Jei maudausi, tai brendu tik iki bambos ir plaukiu link kranto. Ir tai, plaukti net nelabai mokėjau. Treniruotės, aišku, duoda savo, todėl jau šiek tiek pramokau“, – laidos „VIRAL'as“ žiūrovams pasakos ji.

Taip pat dailioji „pupytė“ laidoje atskleis, ar jau įveikė aukščio baimę ir ryžosi nušokti nuo 3-jų, 5-ių ar net 7-nių metrų aukščio tramplinų.

Žinoma, Vitai netrūksta ir ją palaikančių draugų. Kas gi kitas, jei ne grupės narės galėtų geriau suprasti, kaip sunku su idealiai chirurgų suformuota figūra niurktelėti į vandens gelmes.

„Aš labai tikiuosi, kad Vitai traumų nebus ir kad tas vanduo tų apvalumų, kaip čia pasakius, nepažeis ir jie liks tokie, kokie yra“, – linkės šuolininkei Vitai jos scenos partnerė Neringa Šiaudikytė.

Ateinantį pirmadienį laidoje „VIRAL'as" taip pat išgirsite visas detales, kodėl Aušra Maldeikienė nebekandidatuos artėjančiuose rinkimuose į Seimą bei sužinosite, kokių supergalių turi Raisa Šarkienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.