Choreografas Jurijus Smoriginas pats plauna salę ir tualetus

Skandalingasis choreografas, televizijos šokių projektų aštrialiežuvis kritikas Jurijus Smoriginas tapo paprastu mokytoju. Filmuodamasis „Lietuvos ryto“ laidoje „Taip gyvena žvaigždės“ garsusis choreografas parodė savo tikrą gyvenimą – be scenos šviesų, žiūrovų ir gerbėjų.

„Turbūt esu vienintelis baletmeisteris pasaulyje, kuris pats po repeticijų išplauna salę ir tualetus“, – filmavimo grupei prisipažino J.Smoriginas.
„Turbūt esu vienintelis baletmeisteris pasaulyje, kuris pats po repeticijų išplauna salę ir tualetus“, – filmavimo grupei prisipažino J.Smoriginas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-28 11:36, atnaujinta 2018-01-14 20:20

Kelis kartus per savaitę J.Smoriginas dėsto vaikams ir suaugusiems baletą Druskininkų M.K.Čiurlionio meno mokykloje. Laidos „Taip gyvena žvaigždės“ kūrybinė grupė įsitikino, kad Jurijus savo mokiniams yra autoritetas, o elgiasi jis su savo auklėtiniais, kaip, beje, ir jie su mokytoju, pagarbiai ir atsakingai.

Laidos vykdantysis prodiuseris Dangis Cholinas pasakojo, kad filmuodamas laidą jis ne tik užfiksavo nelengvą šiuolaikinio Lietuvos pedagogo kasdienybę provincijoje, kur choreografas turi sodybą, bet net įlindo į jo persirengimo spintelę. Tiesa, nei pusnuogių merginų, nei Sylvesterio Stallone nuotraukų, kaip tikėjosi prodiuseris, ten nerado.

Parodęs, kaip jis dirba mokytoju, J.Smoriginas filmavimo grupę pakvietė į savo sodybą, kur nepasididžiavo atlikti tikro vyro pareigas: prinešė malkų, išlygino skalbinius, išplovė indus.

Tiesa, Jurijus gyrėsi, kad namie nieko neveikia, tik guli ant sofos, o vienintelis namų ūkio darbas, kurį jis mielai dirba, yra langų plovimas.

Užtat J.Smoriginas kaip reikiant pluša šokių projektuose ir Vilniaus baleto mokykloje. Čia jis ne tik pats parodė visus choreografo sugebėjimus, šokinėjo ir skraidė virš parketo lyg jauniklis, bet ir nepasididžiavo po repeticijos išplauti baleto salę ir net tualetus.

„Turbūt esu vienintelis baletmeisteris pasaulyje, kuris pats po repeticijų išplauna salę ir tualetus“, – apstulbusiai filmavimo grupei prisipažino nusipelnęs menininkas ir garsenybė.

Nepagražintas J.Smorigino gyvenimas laidoje „Taip gyvena žvaigždės“ – ketvirtadienį, 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.