Natalijos Bunkės skyrybų drama tapo artima ir Vaidai Genytei

„Mano gyvenime yra žmogus, kurį noriu tiesiog pasiųsti po velnių“, – pasirinkusi N.Bunkės dainą sakė V.Genytė. .<br>T.Bauro nuotr.
„Mano gyvenime yra žmogus, kurį noriu tiesiog pasiųsti po velnių“, – pasirinkusi N.Bunkės dainą sakė V.Genytė. .<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2015, 2:26 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 4:51 PM

„Aš matau, kaip ji kenčia“, – po Vaidos Genytės pasirodymo BTV muzikiniame šou „Dainuok mano dainą“ kalbėjo Natalija Bunkė.

Vakaras buvo skirtas Natalijos repertuaro dainoms. Vienos garsenybės perdainavo senus, grupės „Yva“ laikus menančius, o kitos – naujus Bunkės kūrinius.

Vaida Genytė pasirinko vieną naujesnių Natalijos dainų „Nieko asmeniško“. Žiniasklaidoje puse lūpų buvo užsiminta, kad šį kūrinį Natalija skiria buvusiam vyrui Danieliui Bunkui.

„Dainuok mano dainą“ Natalija buvo itin atvira.

„Taip, ši daina skirta buvusiam sutuoktiniui. Atsimenu, vairavau ir galvoje kūriau žodžius. Vėliau nuvykau pas Stano ir sudėliojome visus taškus. Su šia daina aš išsirėkiau. Skyrybų metu TV laidose kalbėdavau, kad viskas gerai, o tai, ką iš tiesų jaučiau, sudėta į dainą“, – pasakojo pagrindinė šio šeštadienio laidos herojė.

Pasak Natalijos, „Nieko asmeniško“ labai patinka visoms merginoms. „Koncertuose jaučiu, kad merginos mane supranta – jos žino tą jausmą, kai tave išduoda, įskaudina. Dainos žodžiai: „Eik po velnių, tikrai nepaklysi“. Padainavus pasidaro geriau ant širdies“, – sakė viena šiuo metu trejų metų sūnelį auginanti moteris.

Kodėl Vaida pasirinko tokią dramatišką dainą? Moteris neslepia: šiuo metu jai yra nelengvas etapas. „Mano gyvenime yra žmogus, kurį noriu tiesiog pasiųsti po velnių. Per dainą tai padaryti – labai patogu“.

Natalijai įsiminė Vaidos atlikimas. „Kai ji dainavo, jos akyse mačiau kančią. Kaip ji noriai, asmeniškai dainuoja tą dainą, tikrai matosi, kad emocijos tikros. Noriu tikėti, kad adresatas, kuriam ji skyrė dainą, įsiklausys į jos žodžius“, – vylėsi Natalija.

Lrytas.lt primena, kad prieš ketverius metus dainininkė V.Genytė ir  muzikos prodiuseris Modestas Karnaševičius ne sykį buvo nufotografuoti kartu leidžiantys laiką, bet nuo viešų komentarų susilaikė.

Tik V.Genytė teisinosi, esą romanas buvo išgalvotas. Bet nei A.Karnaševičienei, nei A.Marazui sutuoktinių ryšiai, užsimezgę 2010 metų sausį–gegužę vykusio televizijos projekto „Žvaigždžių duetai“ užkulisiuose, neatrodė tik bičiuliški.

Atlikėjos ir „Žvaigždžių duetų“ prodiuserio šilti jausmai mezgėsi tuo metu, kai jų sutuoktiniai atsainiai domėjosi šiuo televizijos projektu. Vaidos vyras A.Marazas žmonos pasirodymus mieliau stebėdavo namuose per televizorių nei televizijos studijoje, o Asta Karnaševičienė buvo išvykusi į Jungtines Amerikos Valstijas aplankyti Floridoje gyvenančios motinos.

„Grįžusi iš kelionės iškart supratau, kad kažkas labai negerai, nes kai žmogų myli, negali to nejausti. Po kurio laiko vyras patvirtino mano nuojautą. Kurį laiką nežinojau, kas ji, tačiau iš visų galimų pretendenčių V.Genytė buvo pirmojoje vietoje dėl savo elgesio“, – dainininkės įžūlumu vilioti vedusį vyrą baisėjosi A.Karnaševičienė. 

Išaiškėjus V.Genytės ir muzikos prodiuserio M.Karnaševičiaus jausmų istorijai A.Marazas žmoną įtikinėjo, esą tik jai taip atrodo, kad kitose šeimose santykiai klostosi stebuklingai.“Reikia branginti tai, ką turi, o ne kurti rožines svajones, kad kitur gali būti geriau“, – vis dėlto žmoną įtikino sutuoktinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.