„Šuolio“ dalyvė J. Leonavičiūtė bando įveikti aukščio baimę

Savo treniruotą kūną, charizmą, gebėjimus taisyklingai šokinėti į vandenį ir atlikti kvapą gniaužiančius triukus kartu su dar dešimt drąsių įžymybių TV3 projekte „Šuolis“ pasiryžo parodyti ir 32 metų modelis Jolanta Leonavičiūtė.

„Seniai norėjau nugalėti baimę, atsiradusią po kelių nesėkmingų kritimų. Ir šiaip mėgstu išbandyti viską, kas ekstremalu, nauja“, – sakė J.Leonavičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
„Seniai norėjau nugalėti baimę, atsiradusią po kelių nesėkmingų kritimų. Ir šiaip mėgstu išbandyti viską, kas ekstremalu, nauja“, – sakė J.Leonavičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 30, 2015, 11:23 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 3:03 PM

Jolanta jau spėjo suburti įspūdingą gerbėjų armiją po pasirodymų TV3 projektuose „Meilė ar pinigai?“ ir „Šok su manimi“.

„Nusprendžiau dalyvauti, nes jau seniai noriu išmokti šokti į vandenį žemyn galva. Norėjau nugalėti baimę, atsiradusią po kelių nesėkmingų kritimų. Ir šiaip mėgstu išbandyti viską, kas ekstremalu, nauja“, – sakė Jolanta.

Paklausta, kaip sekasi treniruotis, J.Leonavičiūtė sakė, kad neblogai: „Man patinka daryti salto ir kristi žemyn galva. Baisiausia – šokti kareivėliu iš 5 metrų aukščio. Nesitikėjau, kad turiu šiokią tokią aukščio baimę. Stengiuosi ją nugalėti.“

„Vandenį labai mėgstu nuo vaikystės. Nardyti – taip pat. Mane ypač žavi „free diving“ panėrimas, kai būni tik su kauke ir neri gilyn. Išbandžiau ir nardymą su akvalangu. Giliai vandenyje jaučiu neapsakomą ramybę, tarsi laikas būtų sustojęs“, – pasakojo žinoma mergina. 

Be J.Leonavičiūtės, „Šuolyje“ pergalės sieks aktorius, lietuviškų filmų ir serialų aktorius Andrius Žiurauskas, humoristas Artūras Orlauskas, muzikos atlikėjas Sezeras Saylikas-Sezzy, „Šok su manimi“ dalyvis, profesionalus šokėjas Marius Gaižauskas, rašytojas, poetas, publicistas, Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatas Juozas Erlickas, aerobikos pradininkė Lietuvoje Joana Bartaškienė, dainininkė Daina Bilevičiūtė, gražuolė, „Mis publika 2013“ Elita Citovičiūtė, dainininkė Vita Jakutienė ir bušido čempionas Remigijus Morkevičius.

Projekto vedėjais tapo Mindaugas Stasiulis ir Indrė Kavaliauskaitė.

„Šuolio“ antrasis sezonas – nuo vasario 8 d. sekmadieniais 19.30 val. tiesiogiai per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.