R. Morkevičius: „Labai sunku, kai aplinkui visi tave smerkia“

Šį pirmadienį atvirą ir jautrų interviu laidai „Viral'as“ duos Lietuvos kikboksininkas, daugkartinis Tailando bokso ir bušido turnyrų nugalėtojas, savo kategorijos pasaulio čempionas Remigijus Morkevičius. Vaikinas atvirai papasakos, koks gyvenimas buvo tada, kai įvyko protu nesuvokiama nelaimė – jis spyrė merginai į veidą.

Remigijus pripažįsta kaltę, žino – tada žiauriai suklydo.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Remigijus pripažįsta kaltę, žino – tada žiauriai suklydo.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-31 13:00, atnaujinta 2018-01-14 12:38

„Mane visi teisė už poelgį. Žinoma, nėra abejonės, pasielgiau negražiai, negerai, bet nurijau kartėlį ir privalėjau gyventi toliau. Labai sunku, kai aplinkui visi tave smerkia. Apsiaukite mano batus ir paeikite mano keliu“, – apie nelemtą įvykį prieš dvejus metus kalbėjo jis.

Remigijus pripažįsta kaltę, žino – tada žiauriai suklydo. Toks net pačiam keistas vandalizmo atvejis spaudoje jį minėti leidžia jau dvejus metus. Tačiau žinomas sportininkas laikėsi kaip įmanydamas ir būdamas tvirto charakterio nusprendė visiems parodyti nesąs toks, kaip jį pristato žiniasklaida. Kaip tik todėl Remigijus nusprendė dalyvauti grandioziniame TV3 projekte „Šuolis“.

„Remigijus – didelis žmogus, kurio viduje yra mažas vaikas. Jis be galo nuoširdus ir mėgsta šypsotis“, – apie Remigijų atsiliepia jo trenerė „Šuolyje“ Asta Girdauskienė.

„Viral'as“ – pirmadienį 19.30 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.