„Eurovizijos“ atranką palikusi Liepa jau žino, ką veiks toliau

Žiūrovų ir komisijos sprendimu iš tolesnės kovos dėl kelialapio į „Eurovizijos“ finalą pasitraukė Liepa Mondeikaitė, tačiau atlikėja nesisieloja. Atsiradusį laiką ir jėgas ji skirs kitam projektui – pirmą kartą pasaulyje rengiamam šou „Delfinai ir žvaigždės“.

L.Mondeikaitė.
L.Mondeikaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-02 17:29, atnaujinta 2018-01-14 08:30

Į pasirodymus jau dabar susirenka sausakimšas Klaipėdos delfinariumas gerbėjų, o televizijos žiūrovai transliacijas gali stebėti penktadieniais 18.45 val. per LRT. „Dabar Vilniuje per savaitę praleisiu tik pirmadienį, o visas kitas dienas gyvensiu Klaipėdoje ir treniruosiuosi delfinariume“, –  šypsodamasi pasakojo Liepa. Kadangi naujus pasirodymus reikia parengti jau šiam šeštadieniui ir sekmadieniui, atlikėja pradėjo galvoti scenarijus. „Kito pasirodymo tema bus „Filmai“. Noriu parengti ką nors jausmingo – pastebėjau, kad tokio pobūdžio numeriai man sekasi geriausiai. Anksčiau tai išryškėjo muzikoje ir dainavime. Pasirodo, taip yra ir dirbant su delfinais“, – atskleidė Liepa. Liepa ir kitos projekte dalyvaujančios žvaigždės Klaipėdos delfinariume surengė jau keturis pasirodymus. Dainininkė džiaugiasi, kad užsimezga vis stipresnis ryšys su delfinais: „Vertindamas mano pastarąjį numerį delfinų gydytojas Žilvinas Kleiva pasakė, kad jau pradėjau atsipalaiduoti – jaučiu tai ir pati, o kai nesijauti įsitempęs, manau, tai pajunta ir delfinas. Labiau tavimi pasitikėdamas, jis viską padaro 100 procentų. Tarkime, per pastarojo pasirodymo repeticiją visiškai nesisekė, o štai pradėjus filmuoti viską padarėme puikiai“, – džiaugėsi atlikėja. Ypatingas ir treniruočių delfinariume grafikas – visi dalyviai turi derintis prie delfinų gyvenimo ir mitybos ritmo. „Mūsų renginių metu visiškai paisoma įprasto delfinų gyvenimo ritmo, repetuojama tiek valandų, kiek jie įpratę, nedaroma nieko, kas jiems neįprasta. Ten jie gyvena apsupti didelio dėmesio ir meilės“, – komentavo prodiuseris Laurynas Šeškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.