Atlikėją Diletą Meškaitę kviečia filmuotis erotiniame klipe

Dainininkė Dileta Meškaitė neseniai gavo pasiūlymą nusifilmuoti erotiniame vaizdo klipe. Iš pradžių užsakovas teigė, kad reikės nusirengti iki bikinio, tačiau vėliau Dileta sužinojo, jog gali tekti pozuoti visiškai nuogai. Užsakovas tikina, esą nereikia jaudintis, nes vaizdo klipas bus demonstruojamas tik užsienyje.

D.Meškaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
D.Meškaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 2, 2015, 4:05 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 8:42 AM

Kaip sužinojo LNK laida „KK2“, Diletai šis pasiūlymas – rimtas išbandymas. Atlygis – keliolika tūkstančių eurų. Tačiau ar Dileta perlips save? Juk mergina – katalikiškos vienuolių mokyklos auklėtinė. Kai dar buvo paauglė, ją tėvai išsiuntė mokytis į Airiją, į katalikišką Balbrigano mergaičių mokyklą. Joje nebuvo nė vieno berniuko, nė vieno tautiečio.

Vienuolyno mokykloje buvo griežta tvarka: mergaitėms draudžiama dažytis, naudotis mobiliuoju telefonu, segėti mini sijonus. Visos moksleivės turėjo vilkėti juodas uniformas ir melstis keliolika kartų per dieną.

Be draugų, be tėvų, be Lietuvos – už niūrių vienuolyno sienų Dileta išbuvo metus. Grįžusi vasaros atostogų Dileta kruvinomis ašaromis išverkė, kad tėvai daugiau ten nebesiųstų.

„Turiu bilietą grįžti, žiūriu į jį ir nenoriu. Maniau, paimsiu ir suplėšysiu. Atsimenu, atvažiuojame į oro uostą, ašaros rieda, brolis irgi verkia, draugai stovi, visi mojuoja. Aš jau eiti vartų link, apsisukau ir sakau: „Aš niekur neskrendu“, – prisiminė Dileta. D.Meškaitė niekuomet nesvajojo tapti vienuole. Norėjo būti dainininkė, todėl ryžosi dalyvauti įvairiuose konkursuose, o Bulgarijos mieste Varnoje tapo tarptautinio dainų konkurso laureate. Šį Diletos pasirodymą pamatė Natalija Bunkė ir pakvietė į savo grupę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.