Kovoje už miesto garbę TV eteryje liejosi kraujas

Kova dėl Lietuvos supermiesto titulo darosi karšta – praėjusioje laidoje ją paliko Vilnius, dar vienas mietas su žaidimu turės atsisveikinti šį sekmadienį. Rinkdamos  taškus komandos imasi išties pavojingų triukų.

Kaunui atstovavo kovos menų treneris Jordanas Poškaitis.
Kaunui atstovavo kovos menų treneris Jordanas Poškaitis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 5, 2015, 4:29 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 12:55 AM

„Kauniečiai vaikšto peilio ašmenimis: noriu atkreipti visų dėmesį – pirmą kartą projekte už savo miestą buvo pralietas tikras kraujas!“ – taip Kauno pasirodymą talento rungtyje pakomentavo komisijos pirmininkas Rolandas Vilkončius.

Miesto talentu šį kartą buvo pasirinktas daugkartinis dziudo, sambo imtynių, bušido ir shidokan karatė pasaulinių turnyrų nugalėtojas, kovos menų ir saviugdos treneris Jordanas Poškaitis. Laidos „Lietuvos supermiestas“ eteryje sportininkas pademonstravo neįtikėtinas žmogaus galimybes – rankomis daužė plytas, gulė ant ilgų smailių vinių lentos, o kolegos tas pačias plytas skaldė tiesiog J.Poškaičiui ant krūtinės.

Pasirodymui artėjant prie kulminacijos, galima buvo aiškiai matyti kraujuojančius sportininko krumplius, tačiau jo veido išraiška išliko rami ir šalta. Komisijos narė Asta Baukutė neslėpė susižavėjimo ne tik pasirodymu, bet ir J.Poškaičiu: „Jordanai, koks jūsų nuostabus kūnas, kaip buvo gera į jus žiūrėti!“ 

Kandžiajam komisijos nariui G.Drukteiniui pasvarsčius, ar Kaunui nebūtų daugiau naudos, jei tos pačios plytos būtų panaudotos miesto statyboms, užuot daužius jas eteryje, R.Vilkončius nebeapsikentė – pašoko nuo kėdės, surakino G.Drukteinio kaklą rankomis ir sušuko: „O gal būtų dar efektingiau, jei Jordanas kokioms dešimt sekundžių būtų Drukteinį išjungęs?“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.