„Šuolyje“ neliko nepastebėti Vitos Jakutienės iškilumai

„Sprogs ar nesprogs, atlaikys ar neatlaikys?“ – tokį klausimą mįslingai uždavė vedėjas Mindaugas Stasiulis prieš sekmadienį pirmoje laidoje „Šuolis“ pasirodant grupės „Naujosios pupytės“ dainininkei Vitai Jakutienei. Jis galvoje turėjo ne ką kita, kaip silikoniniais implantais padidintą atlikėjos krūtinę.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Feb 8, 2015, 9:25 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 6:56 PM

V.Jakutienę iki 5 metrų šuolio bokštelio palydėjo ne mažiau viliojančiai nei projekto dalyvė atrodžiusios – raudonais aptemptais bikiniais vilkėjusios kitos dvi grupės „Naujosios pupytės“ narės  – Skaistė Steikūnaitė ir Neringa Šiaudikytė. Merginos atliko puikiai visiems žinomą dainininkės Sabrinos dainą  “Boys“.

Prieš šokdama į vandenį Vita seksualiai nusiavė raudonus elegantiškus aukštakulnius.

Puikiai šuolį atlikusi dalyvė vos išnirusi iš vandens vėl sulaukė nekuklaus M.Stasiulio klausimo.

„Kad ir kaip slėptum, biustas tikrai įspūdingas. Ar tikrai nebuvo pavojaus, ar nebuvo kokių nurodymų, ką ir kaip šokant daryti?“, – klausė vedėjas.

„Ne, nebuvo“, – užtikrintai atsakė dainininkė, tačiau M.Stasiulis ir toliau nesiliovė tiesioginiame eteryje aptarinėti V.Jakutienės apvalumų.

„Nacionalinės premijos laureatas Juozas Erlickas su tokiu susižavėjimu žiūrėjo į Vitą, kaip į Aušros vartų paveikslą. Vita, suprask mus. Juk nesame akli, norime apie tai kalbėti“, – tikino M.Stasiulis.

Vertindami atlikėjos šuolį komisijos nariai taip pat nepamiršo paminėti V.Jakutienės krūtinės ir nepriekaištingos figūros.

„Tau nereikėjo šokti. Reikėjo tiesiog apsipilti vandeniu ir visi vyrai būtų buvę patenkinti“, – Vitai sakė komisijos narys Vitalijus Cololo.

„Jai buvo labai sudėtinga šokti, nes jie šoko trise: ji ir dar du“, – į mikrofoną toliau drąsiai pyškino Vitalijus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?