Į Lietuvą atvykusi Ukrainos televizijos žvaigždė pakraupo

Į Lietuvą atvykusi gražuolė pirmojo Ukrainos nacionalinio kanalo žinių vedėja Ilona Dougan įsijungė televizorių ir nustėro – teroristas žudikas Aleksandras Zacharčenka pasakoja, jog apsupo 10 tūkstančių Ukrainos karių ir tuoj, pasitelkęs šimtatūkstantinę armiją, atakuos Kijevą.

I.Dougan.
I.Dougan.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 9, 2015, 5:23 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 4:59 PM

Ukrainos televizijos žvaigždė pasijuto tarsi okupantų užgrobtame Donbase. Kaip Rusijoj. Pamaigė pultelį – visi rusiški kanalai Lietuvoje kuo puikiausiai transliuojami. NTV Mir, Ren TV, Piervyj Kanal eksponuoja serialus apie gerus prokurorus, humaniškus desantininkus ir šaunius generolus. Visi kalba rusiškai!

Būdama Lietuvoje Ilona pamatė ir televizijos ORT transliuotą laidą, kurioje buvo pasakojama, kad Ukrainoje, prieš ukrainiečius kaunasi amerikiečių ir britų kariai.

„Mes to seniai nežiūrime rusiškų kanalų, nes žinote, psichika jau nepajėgia atlaikyti tokio spaudimo ir žmonių apgaudinėjimo“, – LNK laidai „KK2“, kuri bus laidai šį pirmadienio vakarą kalbėjo Ukrainos nacionalinio kanalo žinių vedėja Ilona Dougan.

Ukrainos pirmo kanalo žinių vedėja perspėja, kad, jei neduok Dieve, lietuviams teks susidurti su agresoriumi, tai bus ne tie geriečiai serialų desantininkai, o tokie žvėrys ir kriminaliniais nusikaltėliai, kurie jaučia malonumą kankindami ir žudydami.

Ilona Dougan įsitikinusi, kad filmuodami savo žiaurumus, teroristai surinko visus būtinus įrodymus kariniam Hagos tribunolui. Ir pasitelkiant šiuos vaizdo įrašus, jų herojai bus nuteisti kaip karo nusikaltėliai.

Kuomet islamo teroristai išžudė Charlie Hebdo leidinio redakciją, milijonai žmonių ir svarbiausių valstybių vadovai žygiavo Paryžiaus gatvėmis, o kuomet Mariupolyje buvo subombarduotas vaikų darželis – tai tebuvo eilinė karo diena Ukrainoje.

Ukrainiečiams trūksta ginkluotės, maisto, pinigų... Ukrainos žmonės labai vertina Lietuvos pagalbą, tačiau supranta, kad tokia maža šalis kaip Lietuva, viena pati išgelbėti Ukrainos negali.

Ukrainietės Ilonos tikslas – sugrąžinti Ukrainą į Europą. Parodyti, kaip gyvena Lietuva. Kaip klesti ūkininkai gaunantys Europos Sąjungos paramą, kiek darbo vietų sukuria Europinių fondų remiamas verslas. Ilona norėtų, kad Ukrainos žmonės gyventų taip gerai, kaip gyvename mes.

„Lietuva – ideali šalis, mes matome, kaip jūs labai pasikeitėte, kiek jūs nuėjote į priekį, dėl narysčių ES ir NATO jūs jaučiatės stabiliai, turite demokratiškus įstatymus. Mes taip pat to labai norėtume, aš galvoju, kad, kai pasibaigs karas, ir mes stengsimės padaryti reformas, kad ir pas mus būtų kaip Lietuvoje“, – sakė Ukrainos žinių vedėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.