L. Kernagis: „Dėl mano karjeros sūnus mokykloje kentė patyčias“

Dainininkas, buvęs Seimo narys Ligitas Kernagis, neseniai sulaukęs šeimos pagausėjimo, atskleidė priežastis, dėl kurių jis atsisakė tolesnės karjeros politikoje. Jis prasitarė, kad priimant sprendimą labiausiai prisidėjo jo vyresnis sūnus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 9, 2015, 5:35 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 4:59 PM

„Dėl mano politinės karjeros sūnus mokykloje kentė patyčias. Nors niekad nebūčiau to pagalvojęs, tai buvo pagrindinė patyčių priežastis. Aš pats sužinojau tai tik post factum“, – laidai „Viral‘as“ pasakojo L.Kernagis.

Su daugiau nei 20 metų jaunesne žmona Neringa susilaukęs trečiojo vaiko Ligitas oficialiai tapo daugiavaikiu tėvu. Iš pirmos santuokos dukrą ir sūnų turintis žinomas vyras pripažins planų turėti daug vaikų tikrai neturėjęs.

„Nebuvo planų turėti daug vaikų. Tiesa, mano akimis trys vaikai nėra daug. Daugiavaikės šeimos, manau, yra auginančios penkis ar šešis vaikus“, – laidos „Viral‘as“ žiūrovams šįvakar 19.30 val. pasakos L. Kernagis.

Atviras L. Kernagio interviu apie šeimos pagausėjimą, sūnaus išgyvenimus, įveiktą klastingą ligą ir naujus karjeros planus – jau šį, pirmadienio, vakarą 19.30 val. laidoje „Viral‘as“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.