Arvydas Sabonis dėl būsimosios žmonos buvo nutupdęs lėktuvą

Maskva, Domodedovo oro uostas. Artėja vidurnaktis, legendiniai „Žalgirio“ krepšininkai laukia specialiai jiems užsakyto skrydžio namo į Kauną. Staiga Sabas pamato gražuolę blondinę – pirmojo Lietuvoje grožio konkurso „Gražioji vilnietė 88“ nugalėtoją Ingridą Mikelionytę.

A.Sabonis.
A.Sabonis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2015, 12:03 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 12:43 PM

„Jis įkalbėjo trenerį pasiimti ją kartu ir, kas svarbiausia, sugebėjo įtikinti pilotus, kad šie lėktuvą nutupdytų ne laikinojoje sostinėje, bet Vilniuje. Mat Ingridai tai buvo patogiau pasiekti namus. Arvydas, kaip džentelmenas, žinoma, ją palydėjo ir.... negrįžo savaitę. Užtat dabar turime tokią gražią Sabonių šeimą su net keturiais vaikais“, – LRT televizijos laidos „Gyvenimas“ žiūrovams atvirai pasakos žurnalistas Vidas Mačiulis, vadinamas Arvydo Sabonio piršliu.

Laidos žiūrovai išvys ilgus metus asmeniniame archyve saugotus unikalius kadrus iš Sabonių vestuvių, vaikų krikštynų, atostogų.

V. Mačiulis laidos vedėjui Edvardui Žičkui pasakojo apie iki šiol negirdėtus ryškiausių visų laikų Lietuvos krepšinio žvaigždžių nuotykius, istorijas, nusivylimus.

„Vidas nuostabus herojus ir ne vien dėl to, kad apie krepšinį yra sukūręs beveik tūkstantį laidų, jo draugystės su krepšininkais buvo vadinamos tikru fenomenu.

Pirmasis jo interviu su Arvydu Saboniu, kai šiam buvo tik penkiolika, įėjo į mūsų šalies sporto istoriją. Įspūdingas ir jo paties gyvenimas.

Likimas jam nepagailėjo išbandymų, kurie, sugulę į knygą, tikrai taptų bestseleriu“, – sakė Edvardas ir prisipažįsta, kad lygiai prieš penkiolika metų būtent Vido Mačiulio dėka jo balsas pirmą kartą nuskambėjo LRT eteryje. Tada kultinės laidos „Krepšinio pasaulyje“ vedėjas jauną žurnalistą iš Šiaulių priėmė į savo komandą rengti oranžinio kamuolio apžvalgų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.