„Šuolio“ lyderis – vėl J. Erlickas. Iškrito D. Bilevičiūtė

Pirmoje „Šuolio“ laidoje praėjusį sekmadienį neiškrito nė vienas dalyvis, todėl antrame filmavime vėl pasirodė visi šuolininkai. Šįkart jie Lietuvos sporto universiteto baseine atliko porinius šokius. Drąsuoliai nuo liepto į vandenį šoko su bičiuliais, giminaičiais, vaikais. Kaip ir praėjusioje laidoje, šioje sėkmė vėl lydėjo rašytoją Juozą Erlicką, kuris į vandenį šoko su 27 metų dukterimi Radvile.

Laidos akimirka.<br>P.Mantauto nuotr.
Laidos akimirka.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Feb 15, 2015, 7:31 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 3:07 AM

Mergina nuo 5 metrų bokšto į baseiną įšoko ne mažiau drąsiai nei jos tėvas.

„Nuo vaikystės  šokinėju į Zarasų rajone esantį ežerą, todėl šuolio baimės nejaučiu. Lazdynų baseine ant kojų esu nušokusi nuo 10 metrų aukščio bokšto“, – pasakojo R.Erlickaitė.

Nors dainininkė Daina Bilevičiūtė su kolega Gyčiu Balčiūnu prieš šokdama į vandenį surengė įspūdingą pasirodymą, tačiau tai nepadėjo jai išlikti projekte. Susumavus dviejų laidų rezultatus paaiškėjo, jog atlikėja surinko mažiausiai balų ir iškrito.

Bušido čempionas Remigijus Morkevičius nuo penkių metrų aukščio į vandenį šoko su gražuole lengvojo kultūrizmo Pasaulio ir Europos čempione Kristina Narbutaityte. Išpuoselėtas merginos kūnas patraukė ne tik žiūrovų, bet ir komisijos narių akį. Kristinos figūrą ypač išgyrė Vitalijus Cololo. 

R.Morkevičius ją pristatė šeimos drauge, nes jo mylimoji Raimonda laukiasi ir kartu su juo šokti negalėjo. K.Narbutaitytė atvirai prisipažino, jog Remigijui yra lyg sesuo.

Humoristas Artūras Orlauskas šuolį atliko su jau suaugusiu sūnumi Martynu. Aktorius Andrius Žiurauskas šuoliui taip pat pasirinko sūnų. Ąžuolui dar tik dvylika metų, tačiau jis drąsiai su tėvu krito į vandenį nuo 3 metrų liepto.

Nors aerobikos pradininkę ir Lietuvos moterų sporto asociacijos prezidentę Joaną Bartaškienę šią savaitę kamavo gripas, ji neatsisakė dalyvauti laidoje. Kaip ir praėjusį sekmadienį, ji žavėjo jaunatviškumu ir išpuoselėta figūra. Moteris nuo 5 metrų bokštelio į baseiną šoko su Lietuvos krepšinio rinktinės talismanu masažuotoju Juozu Petkevičiumi.  Vyras pernai dalyvavo “Šuolio“ projekte.

„Tai buvo nuostabu. Fantastiška tiesiog,“ – Joaną ir Juozą gyrė V.Cololo. A.Jurevičienė porą pavadino tobula.

„Taip gražiai atrodote kartu“, – pagyrų vyresnio amžiaus šuolininkams negailėjo ir I.Barkauskas

„Mis Lietuva“ konkurso dalyvė Elita Citovičiūtė vieną įspūdingiausių vakaro šuolių atliko su gimnastikos treneriu ir akrobatu Tadu Butautu. Pora prieš lipdama ant liepto surengė gimnastikos pasirodymą, kuris nepaliko abejingų žiūrovų. Elita ir Tadas drąsiai nušoko nuo 7,5 metrų aukščio bokšto.

Atlikėjas Sezzy į poras pasirinko gražuolę dainininkę Indrę Burlinskaitę, tačiau tai nepadėjo laidos dalyviui nustebinti komisijos. Poros šuoliui pritrūko sinchroniškumo. Nuo 7,5 metro šokusi dainininkė į vandenį įkrito gerokai anksčiau nei Sezzy, kuris šoko nuo 5 metrų liepto.

Kaip ir prieš savaitę labai įspūdingai atrodė modelis Jolanta Leonavičiūtė. Mergina virto Kleopatra auksinės spalvos bikiniu, o ją lydėjo Cezaris – Jolantos pusbrolis Matas Kišonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.