Baseine Daina Bilevičiūtė tapo aikštinga Gyčio Balčiūno nuotaka

Dainininkė Daina Bilevičiūtė antroje „Šuolio“ laidoje tapo nuotaka. Apsitempusi trumputę pūstą suknelę, apsiavusi balerinos puantus ir pasipuošusi ilgu nuometu atlikėja su bičiuliu Gyčiu Balčiūnu, kuris vilkėjo tik maudymosi kelnaitėmis, kostiumą primenančiu drabužiu bei varlyte, pasirodymą pradėjo linksma jaunavedžių daina ant baseino krašto.

D.Bilevičiūtė tapo G.Balčiūno nuotaka.<br>P.Mantauto nuotr.
D.Bilevičiūtė tapo G.Balčiūno nuotaka.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Feb 15, 2015, 8:25 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 2:54 AM

Moteris kaip įmanydama viliojo savo jaunikį ir net nuo jo stūmė jį suvilioti bandžiusią kitą dalyvę Jolantą Leonavičiūtę.

Užkopusi į 5 metrų aukštį pora ant liepto net sugebėjo šeimyniškai susikivirčyti ir apsistumdyti. Barnio neištvėręs G.Balčiūnas pakėlė D.Bilevičiūtę ant rankų ir laikydamas ją glėbyje šoko į vandenį.

Žiūrovams toks vaizdas patiko, todėl jie garsiai plojo. Tačiau vestuvių scena, atrodo, ne itin sužavėjo komisiją. Ji D.Bilevičiūtei skyrė neaukštus balus.

Vienas iš komisijos narių Ignas Barkauskas sušuko: „Oho, kokia bomba buvo. Šuolio kaip ir nebuvo, tik bomba.

„Daina buvo, šokis buvo, vestuvių linksmybės buvo, ir bučiniai. Bet juk turėjo būti dar ir šuolis, tačiau jo nebuvo. Ar jums nieko neskauda?“ – klausė kitas komisijos narys Kęstutis Autukas.

Vitalijus Cololo neslėpė, kad jam buvo linksma, nes jis pamatė lietuviškuosius Keną ir Barbę. Vienintelė komisijoje esanti moteris Aušra Jurevičienė buvo dar griežtesnė. Ji sakė, jog tikro D.Bilevičiūtės šuolio nepamatė, o tik jo pėdsakus.

Deja, Dainai tai buvo paskutinis šuolis – ji iš projekto iškrito.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.