Į baseiną įšokusi Indrė Kavaliauskaitė sugadino suknelę

„Gerai, kad vilkėjau ne dizainerio paskolintus, o savo drabužius“, – džiaugėsi sekmadienį prasidėjusio „Šuolio“ (TV3) vedėja Indrė Kavaliauskaitė (25 m.), per tiesioginę transliaciją nėrusi į baseiną.

N.Kavaliauskaitė tvirtino, kad nerti į baseiną apsisprendė drąsindama D.Bilevičiūtę.
N.Kavaliauskaitė tvirtino, kad nerti į baseiną apsisprendė drąsindama D.Bilevičiūtę.
Daugiau nuotraukų (1)

Vykinė Budrytė („Lietuvos rytas“)

Feb 15, 2015, 5:17 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 3:19 AM

Šuolių į vandenį varžytuves kartu su Mindaugu Stasiuliu vedanti I.Kavaliauskaitė ant 5 metrų bokštelio drąsino dainininkę Dainą Bilevičiūtę. „Šuolio“ dalyvė vis kartojo, kad tuoj apsiverks, rašo “Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

I.Kavaliauskaitė paėmė atlikėją už rankos ir pasisiūlė šokti kartu. Galiausiai vietoj D.Bilevičiūtės į baseiną nėrė laidos vedėja.

I.Kavaliauskaitė „TV antenai" tvirtino, kad jos šuolis nebuvo surežisuotas.

„Mūsų su Mindaugu pareiga – ne tik diriguoti laidai, bet ir drąsinti dalyvius. Mačiau, kad Daina tikrai bijo. Todėl man ir šovė mintis pasiūlyti jai šokti kartu. Tačiau paskutinę minutę nutariau tai padaryti viena“, – juokėsi I.Kavaliauskaitė.

Indrė prisipažino, kad stovėti ant bokštelio buvo tikrai baisu. Prie krašto mergina net nenorėjo prieiti, nors anksčiau manė nejaučianti aukščio baimės.

„Buvo neapsakomai įdomu, netikėta ir baisu. Vandens nebijojau niekada. Priešingai – man patinka plaukioti. Turbūt dėl to ir išdrįsau šokti. Pasakiau sau, kad tai tik vanduo, ir atsispyriau“, – su šypsena prisiminė I.Kavaliauskaitė.

Mergina ėmė svarstyti, galbūt ateityje galėtų užsiimti šiuo sportu.

Kur kas konkretesni jos artimiausi norai – kad po šuolio chloruotame vandenyje išmirkusią suknelę pavyktų išvalyti.

„Vilkėjau savo suknelę. Išnirus iš vandens ant jos liko negražių chloro dėmių. Tad dabar vienintelė išeitis – sausasis valymas. Tik neaišku, ar jos nesugadinau.

Kita vertus, gerai, kad tokiu spontanišku veiksmu nesugadinau kokio nors dizainerio suknelės ir nepakenkiau laidos rėmėjams“, – džiaugėsi I.Kavaliauskaitė.

Kai „Šuolio“ vedėja atsidūrė vandenyje, ekrane iškart pasirodė reklama. Indrė tvirtino, kad tai irgi nebuvo planuota, tiesiog kolegos puikiai įvertino situaciją.

„Gera kūrybinė komanda sugeba tinkamai reaguoti į tokias netikėtas situacijas“, – juokėsi I.Kavaliauskaitė.

Po reklamos pauzės Indrė žiūrovams pasirodė vilkėdama blizgančią ir, žinoma, sausą suknelę.

Kitą suknią vedėjai skubiai parinko konkurso stilistė. Prieš transliaciją Indrei buvo paruoštas ne vienas drabužis, bet ji norėjo filmuotis su savo suknele.

I.Kavaliauskaitė teigė, kad draugai dėl tokio jos poelgio nesistebėjo. „Jie jau pripratę prie panašių netikėtumų“, – sakė TV3 laidų vedėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.