Lovoje – su Simona Naine ir Viktorija Sutkute

Grupės „Pinup Girls“ merginoms S.Nainei (26 m.) ir V.Sutkutei (25 m.) dažnai tenka dalytis viena lova. Po koncertų draugės nakvoja viename viešbučio kambaryje.

Simona ir Viktorija net ir po pasirodymų scenoje sukritusios į patalą dar ilgai kalbasi.<br>T.Bauro nuotr., „Make My Day“ makiažas.
Simona ir Viktorija net ir po pasirodymų scenoje sukritusios į patalą dar ilgai kalbasi.<br>T.Bauro nuotr., „Make My Day“ makiažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė („Lietuvos rytas“)

Feb 15, 2015, 12:15 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 3:50 AM

Kartu su sutuoktiniu TV ir radijo laidų vedėju Jonu Nainiu gyvenanti Simona miegamajame vakarais mėgsta žiūrėti televizorių. Tuo metu jos vyras žaidžia kompiuteriu. O lova porai tenka dalytis su trimis augintiniais, rašo “Lietuvos ryto“žurnalas “TV antena“.

O štai V.Sutkutės miegamajame televizorius atsirado neseniai. Merginai vos pramerkus akis mieliausia matyti širdies draugą Povilą Varnelį.

– Ar gerai miegate? – paklausiau dainininkių.

Simona: Vyras iš manęs juokiasi, kad miegu taip kietai, jog tuo metu gali aplinkui tankai važinėti. Bet būna visokių naktų, kai dėl per didelio nuovargio miegu neramiai. Be to, sunkiai sekasi užmigti, kai tvieskia pilnatis.

Viktorija: Priklauso nuo to, ar darbinga diena buvo. Jei taip, griūvu kaip užmušta. O jei nepervargstu, tenka pasivartyti. Mane taip pat labai veikia pilnatis. Jei neužmiegu, nereikia net žiūrėti pro langą – žinau, kad pilnatis.

– Ar mėgstate lovoje žiūrėti televizorių?

Simona: Daug kas sako, kad miegamajame televizorius negerai, bet mes jį turime. Mano vyras dažnai žaidžia „Play Station“ kompiuteriu, o aš skaitau knygas arba žiūriu filmus.

Viktorija: Mano miegamajame visuomet stovėjo tik lova, bet neseniai čia atsirado ir televizorius. Tad kartais prieš miegą pažiūriu filmą ar serialą, o savaitgaliais įsijungiu televizorių ryte, kad galėčiau neskubėdama išsibudinti.

– Kas lengviau – atsikelti ar užmigti?

Simona: Man lengviau užmigti. Keltis tragiškai sunku. Esu iš tų, kurie žadintuvo skambutį atideda keletą kartų. Tai darau pusantros valandos.

Viktorija: Atsikelti yra lengviau. Jei vyksta koncertas, einu miegoti labai vėlai, tad kitomis naktimis iš įpročio ilgai neužmiegu.

– Su kuo lova dalijatės mieliausiai?

Simona: Esu priversta dalytis su trimis Maltos bišonų veislės šunimis. Kartais jie net užgrobia mano pagalvę, todėl pačiai tenka miegoti be jos. Kai jie gražiai miega, man gaila juos patraukti. Tai mūsų kaltė – pripratinome miegoti su mumis nuo mažens. Jie karaliauja, o mes su Jonu prisitaikome.

Viktorija: Žinoma, kad su antrąja puse. Be to, dažnai lova tenka dalytis su Simona – kai koncertuojame, tenka nakvoti viešbutyje. Neprašome atskirų kambarių kaip kokios ponios, o miegame vienoje lovoje. Smagu prieš miegą paplepėti.

– Kiek valandų miego jums užtenka?

Simona: Būna visaip. Kartais užtenka dviejų valandų, o kartais ir dvylikos mažai.

Viktorija: Aštuonių valandų pakanka, bet jei esu mirtinai pervargusi, galiu išmiegoti ir visą parą.

– Kai atsibundate, ką maloniausia matyti?

Simona: Prabudusi pirmiausia pamatau, kad visi šeimos nariai savo vietose. Tai smagiausia ir maloniausia.

Viktorija: Savo antrąją pusę ir garuojantį kavos puodelį. Savaitgaliais esu lepinama.

– Šalia ko arba kurioje vietoje niekada nenorėtumėte atsibusti?

Simona: Baisiausia prabusti su baime, kad ką nors svarbaus pramiegojai.

Viktorija: Su kuo užmigsi, su tuo ir pabusi. (Juokiasi.) Tad tokių baimių neturiu. Nebent nenorėčiau patekti į tokią vietą, kurioje vaidenasi.

– Neįprasčiausia vieta, kurioje esate užmigusi?

Simona: Esu daug kartų miegojusi oro uoste, kai reikėjo laukti skrydžio. Kartą užsnūdau tupėdama ant laiptų šalia scenos su mikrofonu rankose. Teko ilgai laukti pasirodymo. Buvo vasara, pats darbymetis ir jau kamavo nuovargis. Išgirdau tik, kad kažkas iš toli kviečia į sceną.

Viktorija: Tokių vietų yra daugybė. Turbūt automobilis ar lėktuvas nesiskaito. Esu užmigusi ir paskaitoje.

– Ką darote, jei neužmiegate: geriate migdomuosius, skaitote knygą, bandote skaičiuoti iki šimto?...

Simona: Šiuo metu nėra griežto režimo, neturiu kasdien anksti keltis, tad kartais panaktinėju.

Dažniausiai prieš miegą skaitau knygą arba žiūriu filmą. Bet būna, kad ir paskui negaliu užmigti. Knygas vakarais renkuosi pagal nuotaiką. Šuo metu skaitau kelias. Viena jų – Fiodoro Dostojevskio „Idiotas“.

Vis dar nebaigiau Coco Chanel biografijos. Turiu trečią dalį L.E.James knygos „50 pilkų atspalvių“, ji taip pat nebaigta. Kartais atsiverčiu Anželikos Liauškaitės „Nukarūnuotus karalius“.

Geriausias jausmas aplanko tuomet, kai nuleki į sporto salę, paskui išsimaudai, o grįžusi namo griūni į lovą ir pasiimi knygą. Tada būna ramu ramu.

Viktorija: Geriausiai atpalaiduoja karšta vonia. Kai neužmiegu, kartais išgeriu melisų arbatos arba taurę vyno.

Ne kartą kankinama nemigos piešiau. Taip pat gerai migdo knyga – akys ima merktis ir užmiegu kaip kūdikis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.