Keturių vaikų motina aktorė Asta Baukutė – apie gimdymo patirtį

„Neslėpsiu, gražūs vyrai mane užveda – tikrai džiaugiuosi, kad gimiau moterimi!“ – džiūgavo aktorė Asta Baukutė,  LNK laidoje „Supermiestas“ išvydusi išvaizdžių vaikinų grupę „Džentelmenai“.

A.Baukutė.
A.Baukutė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2015, 12:09 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 5:55 PM

Dainuojančių šokėjų grupė „Džentelmenai“ laidoje atstovavo Šiauliams. 

„Visada maniau, kad šokėjai nemoka dainuoti“, – komentavo komisijos narė A. Baukutė.

„O jūs, Astute, juos visus kažkaip patikrinote?“ – su šypsena pasiteiravo laidos vedėja Inga Jankauskaitė. „Aš ne tos specialybės, kad galėčiau kažką ant lėktuvo tikrinti...“ – pradėjo A. Baukutė, kurią klausiančiais žvilgsniais ir šūksniais tuojau pat pertraukė kiti komisijos nariai – Arūnas Valinskas ir Rolandas Vilkončius.

„Na, kalbu tik apie tokias patikras, apie kurias žinau, kurias man pačiai buvo darę jau keturis kartus...“ – pradėjo aiškinti A. Baukutė. Keturis vaikus turinti moteris galvoje turėjo „lėktuvu“ vadinamą ginekologo kėdę, kurioje atliekamos moterų apžiūros.

Bandydami kuo greičiau išsisukti iš keistos situacijos, komisijos vyrai mandagiai paprašė A. Baukutę nustoti malti kai ką, kas jau buvo minėtas ankstesniuose komentaruose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.