Maite Perroni sugrįžta TV seriale „Laukinė Esmeralda“

Gražuolė aktorė M.Perroni, mūsų šalies žiūrovams jau pažįstama iš serialų „Maištingas angelas“, „Mano nuodėmė“ ir „Meilės triumfas“, grėžta su juosta „Laukinė Esmeralda“ (TV3).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2015, 1:49 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 5:20 PM

Herojė – laukinė dvylikametė, besibastanti Meksikos gatvėmis, neturinti nei mamos, nei tėčio, nemokanti nei rašyti, nei skaityti. Ją prižiūri, o tiksliau išnaudoja Dona Rita. Ji verčia mergaitę gatvėje prašyti išmaldos ir pardavinėti smulkmenas. Esmeralda turi tik vieną tikrą draugą – bendraamžį Pablą. Šis vienintelis jos nepravardžiuoja ir nuoširdžiai rūpinasi. Deja, aukštesniam socialiniam sluoksniui priklausantys Pablo tėvai prieštarauja tokiai draugystei. Jis tėvų norams nepaklūsta, o vaikiškas draugiškumas metams bėgant išauga į suaugusiųjų meilę.

Tačiau likimas porą išskiria – Pablas išvyksta mokytis į Niujorką, o Esmeralda lieka Meksike. Tiesa, prieš Pablui išvykstant, prieš jo tėvų valią jaunuoliai slapčia susituokia. Tėvai, apie santuoką nežinodami, verčia sūnų vesti savo socialinės klasės ir tokio pat išsilavinimo Moniką.

Likusi viena laukinukė susilaukia dvynukų – berniuko ir mergaitės, o neturėdama kaip gauti sergantiems mažyliams reikalingų vaistų, sutinka tekėti už kito vyro. Pablas, manydamas, kad vaikai ne jo, rengiasi vesti Moniką. Tačiau stipri laukinės moters dvasia neleis Esmeraldai pasiduoti. Ar herojei pavyks įrodyti, kad ji gali tapti išsilavinusia ir įdomia moterimi, verta Pablo dėmesio?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.