Mantas Stonkus pasišaipė iš Andriaus Butkaus

LNK laidoje „Lietuvos supermiestas“ atmosfera kaista – dabar kandžius komentarus mėto ne vien moterys. Į žodžių karą įsitraukė ir komandų kapitonai vyrai.

M.Stonkus.
M.Stonkus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2015, 11:49 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 2:50 PM

„Šiaulių pasirodymas man priminė cukraus pudrą, bet mes duosime ir gerą gabalą pyrago“, – pašaipiai Andriaus Butkaus komandos pasirodymą komentavo Plungės kapitonas Mantas Stonkus.

A.Butkus pristatydamas Šiaulius atliko dainą kartu su savo grupe „Džentelmenai“, kurią sudaro keturi dainuojantys profesionalūs šokėjai. Vėliau sekė Plungės pasirodymas – to paties pavadinimo jaunimo grupės „Džentelmenai“ daina.

Abiejų miestų pasirodymai, nepaisant grupių pavadinimų, skyrėsi kaip diena ir naktis. Šiaulių „Džentelmenai“ moteriškąją auditorijos dalį stengėsi pavergti tobulais kūnais, seksualiu šokiu ir lengvai įsimenama melodija, o Plungės „Džentelmenai“, prie kurių prisidėjo ir legendinis muzikantas bei kompozitorius Andrius Kulikauskas, pasirinko meniškesnį ir jausmingesnį ėjimą – žemaitišką dainą „Būn tep“.

Vieną iš Plungės džentelmenų – saksofono meistrą Mindaugą Rumšą į kovą atlydėjo ir garsus krikštatėvis – nusipelnęs Lietuvos aktorius Vytautas Rumšas. Jis dar prieš grupės pasirodymą pasakė įkvepiančią kalbą apie žemaičių kovas su kryžiuočiais, o galiausiai paragino visus žemaičius gelbėti savo tėvynę ir dabar.

Abiejų „Džentelmenų“ grupių pasirodymus skirtingai įvertino ir komisija, tad dabar miestų likimas yra žiūrovų rankose. Atiduokite savo balsus jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.