Giedrius Drukteinis diriguos diskusijai apie šlapimo terapiją

Plintančiai gripo epidemijai neatsilaiko ir stipriausios moterys. Susirgusią žaviąją LNK laidų vedėją Astą Stašaitytę – Masalskienę šiomis dienomis laidoje „Yra kaip yra“ netikėtai pavaduos žurnalistas Giedrius Drukteinis.

G.Drukteinis.
G.Drukteinis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 23, 2015, 4:02 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 1:30 PM

Laidoje bus diskutuojama apie tradicinius ir netradicinius gydymo būdus. Ar šlapimas gali išgydyti ligą? Apie tai pokalbis su laidos viešnia Virginija Luko, kuri sako, kad badavimu ir šlapimo gėrimu išsigydė krūties mastopatiją . Pašnekovė tvirtina, kad artima jai moteris išsigydė ketvirtos stadijos vėžį, kita pažįstama įveikė tradicinės medicinos nepagydomą ligą. Virginija tikina, kad ji sveika ir jai jokie vaistai nebereikalingi.

Dar vienas laidos svečias rašytojas , keliautojas, kinų medicinos žinovas Raimundas Dikčius įsitikinęs, kad vienintelis geras šiuolaikinės medicinos išradimas yra termometras. Laidoje dalyvavo medikai, profesorius, habilituotas mokslų daktaras Balys Dainys, onkologas – fitoterapeutas, neetatinis Sveikatos ministrės patarėjas netradicinės medicinos klausimais Juozas Ruolia ir kiti specialistai.

Laidoje kalbėta apie badavimo, Su Džok terapijos, akupunktūros naudą. Beje, akupunktūrą tiesiog studijoje išbandė sloguojantis laikinasis laidos vedėjas Giedrius Drukteinis. Daug informacijos norintiems gyventi sveikiau laidoje „Yra kaip yra“ 17.05 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.