O.Pikul-Jasaitienė prabilo apie sunkumus susilaukti vaiko

Dainininkė ir grupės „Naujos pupytės“ lyderė Oksana Pikul-Jasaitienė savo vestuves su garsiu krepšininku Simu Jasaičiu atšventė jau prieš pusantrų metų. Lygiai tiek laiko pora bandė susilaukti kūdikio. Tik dabar garsi moteris paskelbė pasitraukianti nuo scenos, nes laukiasi penktą mėnesį ir paslėpti vis didėjantį pilvuką tapo sudėtinga.

Oksana ir Simas Jasaičiai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Oksana ir Simas Jasaičiai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 23, 2015, 11:47 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 2:10 PM

„Puikiai suvokiu, kad nėščia moteris negali ant scenos staipytis aprengusi tokiais drabužėliais, kurie tapo mūsų grupės skiriamuoju ženklu“, – atvirai sakė Oksana.

Be to, iš savo vyro ji jau seniai girdėdavo priekaištų dėl pernelyg erotiškų sceninių drabužėlių, todėl Simas, sužinojęs apie žmonos sprendimą bent trumpam pasitraukti nuo scenos, labai apsidžiaugė. Jo nuomone, „Naujųjų pupyčių“ įvaizdis netinka besilaukiančiai moteriai.

Vis dėlto O.Pikul-Jasaitienė yra įsitikinusi – ji dar sugrįš į grupę.

„Nemanau, kad gimus vaikui užsidarysiu namuose su šlepetėmis ir domėsiuosi tik kūdikių tyrelėmis, – sakė O.Pikul-Jasaitienė. – Aš neketinu atsisakyti karjeros, nes žinau, kad viską suspėsiu.“

Oksana nebijo pasakoti apie sunkumus, su kuriais susidūrė norėdama susilaukti pirmagimio.

„Buvo momentų, kai tikrai maniau, jog kas nors negerai, kad galbūt mes negalėsime turėti vaikelio. Abu netgi nuėjome pasidaryti specialių tyrimų, tikėjomės išsiaiškinti, kodėl mums niekaip nepavyksta, – pasakojo moteris. - Abu kaip ir sveiki, abu išsityrę, abu norime, laukiame to šeimos pagausėjimo ir – nieko. Papuolėme į tą grupę šeimų, kurios nežino priežasties, kodėl taip yra. Laimei, viskas pavyko natūraliai, bet teko palaukti.

Taip būdavo smagu žiūrėti į drauges, kurias turi šeimas, svajoti apie savo. Tas skaičiavimas, laukimas nėra gerai.“

Oksana pasakojo, kad sužinojęs apie šeimos pagausėjimą, Simas labai audringai sureagavo ir pasakė esąs laimingiausiu vyru pasaulyje.

LNK televizijos laidoje „Nuo... Iki...“ Oksana patikino, kad S.Jasaitis bus nuostabus tėtis. Vis dėlto dar visai neseniai žiniasklaidoje pasirodė kalbų, kad krepšininkas beveik nebendrauja su sūnumi iš pirmosios santuokos su Vaida Klizaite.  

Tuo tarpu O.Pikul-Jasaitienė sako, kad tai – šmeižtas. Jos nuomone, ten, kur buvo meilė, visada lieka nuoskaudų, kurios anksčiau ar vėliau išliejamos.

„Daugelis moterų svajoja tapti krepšininkų širdies draugėmis ir žmonomis. Joms atrodo, kad su jais gyvenimas rožėmis klotas – juk šalia sportiškas vyras, turintis didžiulę sąskaitą banke, populiarus. Tačiau ne visi pagalvoja, kad ištekėti už krepšininko reiškia atsisakyti savęs. Aš pati nežinojau, į kokią ugnį šokau. Aš niekada negalvojau, kad mano vyras bus krepšininkas“, – sakė O.Pikul-Jasaitienė, kuriai iki šiol pavyko suderinti karjerą ir santuokinį gyvenimą, tačiau ji pripažįsta, kad vaiko atsiradimas gali daug ką pakeisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.