„Eurovizinės“ dainos autorei pasiūlė tepti sumuštinius Londone

Vos porą savaičių Los Andžele paviešėjęs etiketo specialistas Giedrius Drukteinis grįžęs į Lietuvą ėmėsi plačiai konsultuoti apie holivudinio gyvenimo standartus. Vakar vykusiame LNK laidos „Lietuvos supermiestas“ filmavime savotiškų jo pamokymų sulaukė ir Klaipėdai atstovavusi dainininkė Monika Liu.

Monikai Liu teko atsakyti į provokuojančius G.Drukteinio klausimus.<br>Kadras iš laidos.
Monikai Liu teko atsakyti į provokuojančius G.Drukteinio klausimus.<br>Kadras iš laidos.
Monikai Liu teko atsakyti į provokuojančius G.Drukteinio klausimus.<br>Kadras iš laidos.
Monikai Liu teko atsakyti į provokuojančius G.Drukteinio klausimus.<br>Kadras iš laidos.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Feb 25, 2015, 1:22 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 8:20 PM

Po nepriekaištingo pasirodymo kartu su Klaipėdos džiazo orkestru atlikėja šyptelėjo dabar gyvenanti lėktuve tarp Klaipėdos ir Londono. „O jūs Londone savo muzika ko nors pasiekėte, jūsų dainos išėjo kur nors plačiau?“ – tiesiai jos paklausė G.Drukteinis.

„Taip, galiu pasigirti, esu ir mūsų „eurovizinės“ dainos bendraautorė“, – šyptelėjo Monika Liu. „Bet ar gyvenate tik iš muzikos, ar veikiate ir dar kažką?“ – toliau ją spaudė komisijos narys. Išgirdęs, kad muzika iš tiesų yra vienintelis atlikėjos užsiėmimas, G.Drukteinis nebuvo patenkintas net ir tuo.

„Žinote, Holivudas mėgsta pelenių pasakas, istorijas, kaip kažkas iš vargšų tapo turtuoliais – tuos, kuriems buvo sunku, tačiau jie vis vien kažko pasakė tik dėl savo atkaklumo. Monika, o jūs ar turite tokią istoriją?“ – paklausė G. Drukteinis.

Nelaukdamas atsakymo, jis sumuštinių tepimą naktimis Londone įvardijo kaip vieną iš gerų variantų šiai įspūdingo balso atlikėjai. „Sugalvokite, kad dirbate kažką murzino, purvino – būtent tai ką pasaulis ir nori girdėti“, – dėstė G.Drukteinis.

Kaip ir daugelis kitų jo komentarų, šis didelio palaikymo studijoje nesulaukė. „Jei kažkam su plaukais gyvenime dingo ir polėkis, man to žmogaus tikrai labai gaila“, – atsiduso naujuoju komisijos pirmininku tapęs Arūnas Valinskas.

G.Drukteinis savo pamokymais apie Holivudą bandė paprotinti ne vieną laidos dalyvį, ir tikrai ne visi tai priėmė labai maloniai. Visas aistras ir vis aštrėjančią kovą stebėkite jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.