Su antrąja žmona išsiskyręs S. Siparis: „Neturiu net meilužės“

Šį vakarą, 21.30 val., „Lietuvos ryto" televizijos laida „Taip gyvena žvaigždės“ nebus linksma. Laidos pavadinimas ir koncepcija įpareigoja rodyti tikrą, nepagražintą mūsų garsenybių gyvenimą, o jos herojus aktorius Saulius Siparis padiktavo neįprastai liūdną, dramatišką nuotaiką.

S.Siparis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
S.Siparis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 26, 2015, 11:08 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 6:16 AM

„Šiuo metu gyvenu Turniškėse vienas, neturiu net meilužės. Tiesa, mano meilužė yra... automobilis. Vadinu jį „kraisleryte“.

Kodėl išsiskyriau? Manau, todėl, kad sėdėjau ant fotelio ir nenorėjau dalyvauti visuomeniniame gyvenime, vaikščioti į vakarėlius. To šurmulio mano gyvenime jau buvo užtektinai, matyt, norėjau ramybės, bet tai nepatiko mano žmonai Ugnei“, – bandė iki šiol neviešintų skyrybų ir vienatvės priežastį paaiškinti garsus ir tautos labai mėgstamas aktorius.

Buvęs lovelasas, kaip jį vadina Adolfas Večerskis, lietuviškas Džeimsas Bondas, blogiukų įsikūnijimas šiandien iš tiesų neatrodo laimingas. Taip, jis vaidina teatre, kaip ir įprasta, rodo dėmesį gražioms damoms, yra toks pat įdomus ir charizmatiškas, bet žvilgsnis atrodo liūdnas, pavargęs.

Laidos kūrėjai su aktoriumi leidosi kasdieniu jo maršrutu: teatras, repeticijos, garso įrašų studija. Aplankė ir S.Sipario sūnų Marių, studijuojantį režisūrą Malaizijoje. Apie laidos herojų kalbėjosi su jo kolega Adolfu Večerskiu.

Nepagražintas Sauliaus Sipario gyvenimas laidoje „Taip gyvena žvaigždės“ – jau šį vakarą, 21.30 val., per „Lietuvos ryto" televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.