Gerbėjai dėl savo dievukų sutinka daryti net nesąmones

Plungėje gyvenantys Manto Stonkaus gerbėjai dėl jo gali padaryti net ir pačius absurdiškiausius dalykus – visa tai, ir dar daugiau, išsiaiškino LNK laidos „Lietuvos supermiestas“ provokatoriai radistai – Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-28 18:05, atnaujinta 2018-01-12 00:31

Apsimetęs M.Stonkaus agentu, R.Mackevičius telefonu bendravo su vieno miestelio viešbučio administratore, kuri sutiko patenkinti net ir protu nesuvokiamas aktoriaus užgaidas. Dėl M. Stonkaus mergina sutiko netgi specialiai kryželiu paženklinti rytinę viešbučio kambario sieną – neva tai aktoriui reikalinga tam, kad galėtų nesinaudodamas kompasu reikalinga kryptimi pasitiesti savo kilimėlį maldai.

„Ryte jis iškart atsikėlęs daro kardio – jei yra namuose, tai daro ant žmonos, bet čia jam reiktų kokio treniruoklio“, – vos tramdydamas juoką dėstė R. Mackevičius, kol administratorė kiekvieną jo reikalavimą žymėjosi raštu. Be to, radistas perspėjo merginas neišsigąsti, jei lunatikuojantis aktorius tarsi gyvulys naktį pultų į mišką.

Ne ką prastesnių „pageidavimų" turėjo ir J.Nainio atstovaujamas Andrius Butkus – norėdama įtikti žaviajam šokėjui, Klaipėdos viešbučio darbuotoja net užsirašinėjo jai diktuojamą tekstą, kuriuo turėjo į jį kreiptis.

Giedrių Savicką buvo prašoma pasitikti su ugnies fakelais, o štai Irūna Puzaraitė būtų sulaukusi ir specialios lovos. „Bet jei į tą viešbutį būtų skambinusi Laima, ji man ne tik tą lovą, bet dar ir vyrą šalia būtų „suveikusi“, – juokdamasi įrašą pakomentavo I.Puzaraitė, omenyje turėdama Laimą Lapkauskaitę.

Kurie miestai savo garsenybes myli labiausiai? Sekmadienį 19.30 per LNK paaiškės, kuriai komandai su žaidimu teks atsisveikinti, tad visi kapitonai ragina žiūrovus kuo aktyviau palaikyti savo miestus skambučiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.