Aktorė R. Marazaitė sukūrė stilistės A. Jagelavičiūtės parodiją

Per parodijų šou „Pakartok!“ aktoriai Rasa Marazaitė, Aušra Štukytė, Ramūnas Rudokas, Vitalijus Cololo, Ramūnas Šimukauskas ir Kirilas Glušajevas įsijaus į mados pasaulio atstovų, filmų herojų ir muzikos žvaigždžių parodijas.

Parodijų šou „Pakartok!“ šeši garsūs šalies aktoriai rungiasi dėl geriausio parodijuotojo vardo.
Parodijų šou „Pakartok!“ šeši garsūs šalies aktoriai rungiasi dėl geriausio parodijuotojo vardo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-15 13:32, atnaujinta 2018-01-06 18:40

„Brangūs žmonės, jei jūs nemokate nieko dirbti, nebūtinai reikia būti stilistais! – dėstys į naują vaidmenį įsijautusi aktorė, ir pridės. – Nėra čia žmonių stilingų Lietuvoj. Beveik. Tik Juozas... ir aš.“ Pasak R.Marazaitės, ši jos herojė – „faina moteris, tik truputį bachūriška“. Garsiausio šalies dizainerio Juozo Statkevičiaus parodiją kūrė K.Glušajevas. Kirilui teko vaidinti spektakliuose, kuriems kostiumus kūrė šis dizaineris, bet kaip aktoriui pavyks įsijausti į S.Statkevičiaus asmenybę? Kirilas žada nemėgdžioti žinomo žmogaus kalbos manieros: „Tai padaryti – lengviausia. Aš sieksiu atskleisti Juozo asmenybės esmę – jo energiją, gebėjimą improvizuoti, žvilgsnio žvitrumą.“ Bene labiausiai „Pakartok!“ laidoje nustebo A.Štukytė, kuriai atiteko aktoriaus Mindaugo Papinigio filmuose „Zero“ kurto Vovos vaidmens parodija.

„Čia nesupainiota? Čia tikrai man? – stebėjosi aktorė, pamačiusi savo užduotį. – Jis – mano draugas, aš praktiškai pas jį gyvenu!“ Šiai parodijos užduočiai įgyvendinti aktorei teko pasimokyti... keiktis. Nieko nelaukus Aušra ėmė vieno po kito mokytis necenzūrinių žodelių ir prisipažino: „Mano santykis su keiksmažodžiais toks... nekoks.“ TV3 žiūrovai šįvakar išvydo ir R.Šimukauską – Tadą Blindą, estrados princu Ryčiu Cicinu tapusį Cololo ir R.Rudoką – Alaną Chošnau. „Aš nė vienos jo dainos nežinau“, – ruošdamasis pasirodymui prisipažino R.Rudokas. Kaip jam pavyko išmokti dainuoti Alano balsu ir ar išgirsime legendiniu tapusį dainininko juoką? Kokybišką pramogą visai šeimai kiekvieną trečiadienį 19.30 val. su parodijų šou „Pakartok!“ garantuoja šeši garsūs šalies aktoriai, besirungiantys dėl geriausio parodijuotojo vardo, gerą nuotaiką dovanoja laidos vedėjas Justinas Jankevičius, o aktorių gabumus vertina kompetentinga komisija, kurios pirmininkė – talentingoji aktorė Kristina Kazlauskaitė, o nuolatinis kolega – aktorius Robertas Aleksaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.