Pirmą kartą apie sūnų prabilusi J. Leonavičiūtė nesulaikė ašarų

„Aš tavęs nebemyliu, esi laisva, gali ieškoti kito vyro“ – tokius žodžius iš mylimo vyro išgirdau, kai sūnui nebuvo nė pusės metų. Į vyrus negalėjau žiūrėti ketverius metus. Nepasitikiu jais ir dabar“, – neslėpdama ašarų pasakojo erotiniais kadrais išgarsėjęs modelis, 32-ejų Jolanta Leonavičiūtė.

Jolanta Leonavičiūtė.<br>LNK nuotr.
Jolanta Leonavičiūtė.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 7, 2015, 12:49 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 4:36 PM

Apie nesantuokinį Jolantos vaiką naujienų portalas lrytas.lt rašė jau anksčiau. Tačiau tuomet moteris nenorėjo patvirtinti šio fakto. Anot lrytas.lt šaltinių, kol J.Leonavičiūtė keliaudavo po pasaulį, vaiką prižiūrėdavo jos mama. Dabar, kai Jolanta vėl Lietuvoje, jie neva gyvena trise: J.Leonavičiūtė, jos devynmetis sūnus ir jos mama.

Pagaliau Jolanta pirmą kartą atvirai papasakojo iki šiol negirdėtą savo gyvenimo istoriją. Būdama 21-erių ji neplanuotai pastojo, džiaugėsi būsimu kūdikiu, ir planavo vestuves su mylimuoju. Tačiau sūnaus tėvas dar nėštumo metu susirado meilužę, o gimus vaikui paliko Jolantą.

J.Leonavičiūtės istorijai abejinga neliks dainininkė Gintarė Karaliūnaitė. Trečioje santuokoje gyvenanti dviejų vaikų mama teigs, kad vyrui neištikimybę atleistų, tačiau su juo tikrai nebegyventų.

Pasak Gintarės, paaugus dukrai, ji ketina vėl aktyviai koncertuos, o tai bus didžiausias išbandymas jos sutuoktiniui.

„Tuomet bus aišku, kaip ilgai gyvensime drauge“, – mestelėjo G.Karaliūnaitė.

„Intymūs santykiai ir gyvenimas kartu – tik po vestuvių. O jei vyras suka į šoną, kalta jį viliojanti dama“, – teigs 55-erius metus santuokoje gyvenanti ponia Eleonora.

Ar santuoka vis dar svarbi, ar pažadas būti šalia ir laimėje ir nelaimėje vis dar kažką reiškia? Diskusija ketvirtadienio vakarą laidoje „Valanda su Rūta“ 19.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.