J. Nainio negąsdina kariuomenė: „Tada vyras gali viską“

Vos prasidėjus kalboms dėl šauktinių kariuomenės grąžinimo, savo nuomonę šia tema išsakė ir nemažai žymių Lietuvos vyrų, tarp jų – dainininkas Vaidas Baumila, grupės „G&G Sindikatas“ lyderis Gabrielius Liaudanskas–Svaras, dizaineriai Aleksandras Pogrebnojus ir Robertas Kalinkinas, stilistas Mantas Petruškevičius. Savo mintimis pasidalino ir žinomas didžėjus, radijo ir LNK televizijos laidų vedėjas Jonas Nainys – tačiau atrodo, kad vos per porą mėnesių jo nuomonė pasikeitė radikaliai.

Laidos filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 8, 2015, 11:24 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 2:06 PM

Nors dar vasario mėnesį teigė, kad dėl motyvacijos stokos eiti į kariuomenę jam būtų sunku, dabar Jonas teigė, kad kariuomenė jo nebegąsdina.

„Aš tikrai eičiau – esu visiškas patriotas, ir jei pašauktų, išbūčiau visus devynis mėnesius“, – kolegai Rolandui Mackevičiui ir visai Lietuvai pareiškė radistas.

„Nežinau, batus ten nebent valytum...“, – nepraleido progos iš bičiulio pasijuokti R. Mackevičius.

„Sakoma, kad jei vyras pabuvo kariuomenėje, tai jis gali viską. O aš tikrai noriu galėti viską!“ – aiškino J. Nainys.

Tokią LNK laidos „Mano vyras gali“ vedėjo nuotaiką greičiausiai pakurstė net du laidoje dalyvavę karininkai – Tomas Mecelis ir Nerijus Vitas, kurie visas savo jėgas iš ištvermę sutelkė kovodami dėl pagrindinio prizo – atostogų Stambule.

Laidoje, kaip visada pilna ir pikantiškų užduočių – vienam iš kariškių, N.Vitui, netgi teko kuo greičiau iki apatinių nurengti puošnia suknele pasipuošusią merginą. Žmonos stebimas kariškis ir čia nepamiršo gerų manierų, tačiau ar to pakako pergalei? Visa tai sužinosite paskutinėje sezono laidoje šį penktadienio vakarą 21 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?