Nauja eksperimentų ir patarimų laida „Pats sau meistras“

Nežinai, kaip užklijuoti tapetus, kad jie nesusiraukšlėtų? Žmona kas pusmetį primena, kad sutvarkytum varvantį vandens maišytuvą, o santechnikas nuolat „užverstas užsakymais“? Gal ir tavo žmona įsigeidė atnaujinti jos močiutės palikimą – tūkstančio metų senumo komodą? O kiek dar kainuos renovacija! Išeitis yra – pasidaryk pats! O, kad viskas vyktų lengvai, pigiai ir smagiai, į pagalbą atskuba naujas lrytas.tv projektas „Pats sau meistras“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 12, 2015, 12:43 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 3:44 AM

Naujoje interneto televizijos lrytas.tv laidoje išmoksite iš siūlo pasigaminti originalų šviestuvą, iš grilio pagaliukų sukonstruosite originalų peilio stovą, namus išpuošite išskirtinėmis interjero detalėmis, susikursite baldus ir aibę kitų naudingų ar tiesiog nestandartinių dalykų.

Smagius patarimus, kaip papildyti namus praktiškais ir stilingais daiktais kuo pigiau, dalins ir patys išmėgins naujo lrytas.tv projekto vedėjai – Vaida Markevičiūtė ir Gabrielius Česonis.

„Norime pademonstruoti, kad ir nebūdami geri meistrai, namuose nesunkiai galime sukurti originalią aplinką. Esame išbandę daug smagių eksperimentų, vieni pavyko puikiai, kiti – tiesiog juokingai, bet taip tik linksmiau. Kaip sakiau savo kolegai, moteris mokysiu ne tik būti meistrėmis, tačiau ir duosiu naudingų patarimų, kaip namuose įdarbinti savo vyrus. Juk taupyti šeimos biudžetą geriausiai mokame mes, moterys“, – šypsojosi V. Markevičiūtė.

Šviesiaplaukei antrino ir jos kolega G. Česonis: „Prekybos centrai prigrūsti įvairiausių daiktų. Atrodytų, tik eik ir pirk. Tačiau atsakykime sau atvirai – ar mes iš tikrųjų už daiktą, kurį vos per kelias minutes galime pasigaminti patys norime permokėti keletą kartų? O kaip dažnai nutinka, kad norimų, reikalingų daiktų nuo žemės iki lubų nukrautos parduotuvių lentynos, o to vienintelio, kokio būtent reikia – nė kvapo?

Be to, koks smagus procesas ką nors pačiam susimeistrauti – taip atradome naujos veiklos, kurios rezultatas – gera nuotaika, pilnesnė piniginė ir tas geras jausmas žinoti, kad išskirtinius daiktus pasidarei pats. Pagaliau, jei nepavyks – negaila bus ir išmesti.“

Laidoje „Pats sau meistras“ kiekvienas atras sau naudingų patarimų. Patys išmoksite pasigaminti originalias interjero detales, buityje naudojamus daiktus ir net suvaldyti netvarką. Seni ir nebenaudojami daiktai bus prikelti naujam gyvenimui ir nebūtinai pagal savo buvusią paskirtį.

Naujojo lrytas.tv videoprojekto vedėjai kupini idėjų, o ir interneto platybėse gausu įvairiausių vaizdelių, kaip patiems pasigaminti vieną ar kitą daiktą. Tačiau ar visi jie veiksmingi?

Tai išsiaiškins laida „Pats sau meistras“ ir padės atsakyti į šį klausimą. Neabejojame, kad kiekvienas, vertinantis stilių, praktiškumą ir kainos bei kokybės santykį, nuo šiol drąsiau eksperimentuos ir prisijungs prie naujų „meistrų“ idėjų.

Laida „Pats sau meistras“ jau greitai – tik lrytas.tv svarbiausiame naujienų portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.