Vilnietis „BMW 316i“ laimėjo su pirmą kartą pirktu bilietu

Sėkmė iš pirmo karto – taip galima pavadinti finansų specialisto Audriaus Šilgalio patirtį „Eurojackpot“ žaidime. Vilnietis internetu nusipirko savo pirmąjį „Eurojackpot“ bilietą ir tą pačią dieną laimėjo išties prabangų prizą – automobilį „BMW 316i“.

Vilnietis finansų specialistas laimingą bilietą įsigijo tik iš smalsumo.<br>V.Balkūno nuotr.
Vilnietis finansų specialistas laimingą bilietą įsigijo tik iš smalsumo.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-13 11:05, atnaujinta 2018-01-04 00:27

Iki šiol loterijose vyras dalyvaudavo itin retai. Internetinėje loterijos svetainėje jis užsiregistravo ir savo pirmąjį bilietą internetu įsigijo prieš pat „Eurojackpot“ lošimą – penktadienio ryte. Jį viliojo šansas praturtėti 90 milijonų eurų. „Žinojau, kad buvo galima laimėti ir daug pinigų, ir automobilį, tačiau niekad nesitikėjau, kad pasiseks būtent man, juk tą bilietą nusipirkau tik iš smalsumo“, – nuostabos neslėpė vyras.

Vilniečiui vairuoti tenka kiekvieną dieną ir be automobilio savo gyvenimo jis neįsivaizduoja. Šiuo metu finansų specialistas vairuoja nenaują automobilį, tačiau žino, koks jausmas sėsti į ką tik iš salono išvažiavusią mašiną. Apie laimėtą „BMW“ A. Šilgalis jau perskaitė viską, ką tik pavyko rasti internete. „Įspūdinga mašina, net nežinau ką bepridėti“, – apibendrino jis. Laimėtąjį automobilį vyras pirmiausia nori išbandyti, o ar vairuos kasdien – nuspręs vėliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.