M. Stonkus: „Aš esu kaip prostitutė, todėl turiu gerai atrodyti“

Sakoma: „Negimk graži, gimk laiminga.“ Vis dėlto pastaruoju metu pramogų pasaulyje, o daugeliu atvejų net ir versle gera išvaizda atveria ne vienas duris.

Mantas Stonkus nutarė intensyviai sportuoti ir reguliuoti mitybą, kad užsiaugintų raumenis.<br>T.Bauro nuotr.
Mantas Stonkus nutarė intensyviai sportuoti ir reguliuoti mitybą, kad užsiaugintų raumenis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-14 15:12, atnaujinta 2018-01-03 20:26

„Mergina turi atrodyti kaip lėlė – toks yra šiuolaikinis skonis, o vidinis grožis – jau kiti dalykai“, – laidoje „Valanda su Rūta“ kalbėjo „Sare Roma“ vadovas Ištvanas Kvikas.

Garsusis romas įsitikinęs, kad gera išvaizda visada atvers daugiau galimybių įvairiose gyvenimo srityse. Dėl geresnės išvaizdos ir savijautos per trumpą laiką jis atsikratė net 32 kilogramų.

Kitas laidos pašnekovas aktorius Mantas Stonkus buvo itin atviras ir žodžių į vatą nevyniojo: „Aš esu kaip prostitutė, turiu gerai atrodyti ir turiu būti perkamas, nes to reikalauja aktoriaus profesija.“ Žinomas aktorius nutarė intensyviai sportuoti ir reguliuoti mitybą, kad užsiaugintų raumenų.

Tačiau ne visos istorijos apie išorinius pokyčius buvo linksmos. Kamerinio Vilniaus teatro aktorė Inga Filipovič su ašaromis akyse papasakojo savo gyvenimo istoriją ir ką teko išgyventi dėl savo išskirtinės išvaizdos.

Drąsi ir humoro nestokojanti moteris su šypsena veide sakė: „Aš ne Bunkė, todėl prie manęs nesiklijuoja pašlemėkai, mano žavesys yra mano neįgalumas.“

Jau šį ketvirtadienio vakarą, 19.30 val., laidoje „Valanda su Rūta“ garsūs Lietuvos žmonės papasakos, ką jiems tenka paaukoti dėl išvaizdos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.