Paaiškėjo „Lietuvos balso“ vedėjai

LNK projektas „Lietuvos balsas“ šiemet pažers naujienų: praėjusią savaitę skelbta, kad į mokytojos kėdę sėdasi dainininkė Rūta Ščiogolevaitė, o dabar skelbiama, jog keičiasi ir vedėjai. Ketvirto sezono vairas su šūkiu „Meilė muzikai“ perduodamas „radistams“ Jonui Nainiui ir Rolandui Mackevičiui.

Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius tapo „Lietuvos balso“ vedėjais.
Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius tapo „Lietuvos balso“ vedėjais.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-14 11:20, atnaujinta 2018-01-03 21:14

„Šis projektas yra vienintelė galimybė Lietuvoje padaryti didįjį proveržį karjeroje – iš savo miegamojo tiesiai į rimtą įrašų studiją ir geriausią TV kanalą Lietuvoje, – sako R.Mackevičius. – Naujas „Lietuvos balso“ sezonas su mumis bus lengvai kitoks – jūs žinote, ką tai reiškia! O dalyvauti šiame projekte tiesiog privalu, nes prizas, be neįkainuojamų pamokų, – net 20 tūkstančių eurų vertės!“

„Žiūriu „Lietuvos balsą“ ir kasmet žaviuosi, kad čia atrandama tiek daug balsų. Net Lietuvos muzikos prodiuserių išpopuliarinti žinomi dainininkai nėra tokie kieti kaip jaunimas „Lietuvos balse“, – sako J.Nainys. – Vien ko verta praėjusio sezono nugalėtoja Justina Budaitė. Tai kelia visą Lietuvos lygį. Džiaugiuosi, kad būsiu šio projekto dalis.“

Netylančios kalbos visuomenėje – kas gi bus kiti projekto mokytojai šiemet – toliau kursto aistras. Merūnas Vitulskis imasi karjeros užsienyje, atsilaisvino dviguba „Lietuvos balso“ kėdė, ar liks projekte dainininkai Katažina Zvonkuvienė ir Donatas Montvydas? Prodiuseris Gediminas Jaunius praėjusią savaitę mįslingai prakalbo apie didįjį atsinaujinimą. Visi atsakymai jau netrukus, o pokyčiai – iš meilės muzikai.

Priminsime, kad pirmą „Lietuvos balso“ sezoną vedė Vytautas Rumšas jaunesnysis, Ugnė Skonsmanaitė ir Žygimantas Barysas, antrasis ir trečiasis sezonai buvo patikėti Ingai Jankauskaitei, Rolandui Vilkončiui, Santai Audickaitei ir Šarūnui Kirdeikiui. Mokytojais projekte dirbo Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis, Violeta Tarasovienė, Egidijus Sipavičius, M.Vitulskis, D.Montvydas, K.Zvonkuvienė, Inga ir Arūnas Valinskai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.