Atlikėja Goda Alijeva: „Man dar norisi tų trumpų sijonų“

Antradienio vakarą 20.30 val. TV3 laida „Žvaigždžių dešimtukas“ sudarė dešimt karščiausių ir seksualiausių Lietuvos mamyčių sąrašą. Jos buvo geidžiamos nuo pat karjeros pradžios ir tokiomis išliko iki šiol, kai jau yra ištekėjusios ar augina vaikus.

Goda Alijeva.<br>TV3 nuotr.
Goda Alijeva.<br>TV3 nuotr.
Laidos akimirkos.<br>TV3 nuotr.
Laidos akimirkos.<br>TV3 nuotr.
Laidos akimirkos.<br>TV3 nuotr.
Laidos akimirkos.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

May 19, 2015, 1:19 PM, atnaujinta Nov 27, 2017, 11:05 PM

Merginų grupės „69 danguje“ gražuolė Goda Alijeva, auginanti penkiametę dukrą ir pusantrų metukų sūnų, ne tik pateko į topą, bet ir tapo šio vakaro „Žvaigždžių dešimtuko“ vedėja.

„Reikia nebėgt nuo to savo, kaip sakoma, seksualumo. Visų pirma, aš dar esu jauna moteris. Man dar norisi tų trumpų sijonų ir galbūt gilesnių iškirpčių, bet tam yra vieta ir laikas, – išskirtiniame interviu pasakojo G. Alijeva. – Aš manau, kad yra laikas, kada gali taip puoštis ir kada negali taip puoštis. Tiesiog taip.“

Vienas šio vakaro „Žvaigždžių dešimtuko“ pašnekovų, psichologas Andrius Kaluginas įsitikinęs, kad seksualumas ir motinystė – suderinamas dalykas. „Motinystė ir seksualumas, seksualumas ir motinystė – viskas yra suderinama. Tik reikia tai daryti su protu, atsargiai ir paisyti tam tikrų taisyklių, – pabrėš psichologas. – Vaikas tikrai gali labai jautriai reaguoti į perdėtą mamos seksualumą, jeigu tai pabrėžtinai demonstruojama. Tuomet, be jokios abejonės, iš pradžių gali kilti visokių neigiamų minčių, o paskui – žodžių ir konfliktų.“

Laidoje – ir trimetį berniuką bei septynmetę mergaitę auginanti grupės „Naujosios pupytės“ narė Vita Jakutienė, dvi dukras turinti dainininkė Asta Pilypaitė, trejų metų sūnų auklėjanti „69 danguje“ dainininkė Karina Krysko-Skambinė bei kitos populiarios, seksualumu spinduliuojančios mamos.

Ar į šio vakaro „Žvaigždžių dešimtuką“ pateko „69 danguje“ narės mamos – Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, turinti dvejų su puse metų dukrytę ir Ingrida Martinkėnaitė, auginanti septynerių metukų mergaitę? Kuri pozicija atiteko Godai? Kaip jai sekėsi su Vitalijumi Cololo vesti „Žvaigždžių dešimtuką“? Visi atsakymai – antradienio, vakarą 20.30 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.