„Amerikos talentų šou“ pažibos nusitaikė į Lietuvą

Vienas sėkmingiausių visų laikų „Amerikos talentų šou“ pripažintas „Catapult shadow dance company“ pasirodys Lietuvoje.

Sensacija tapęs šokio teatras atvyksta į Lietuvą.
Sensacija tapęs šokio teatras atvyksta į Lietuvą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 25, 2015, 1:00 PM, atnaujinta Nov 26, 2017, 6:41 PM

Trupės choreografas ir meno vadovas Adam Battelstein pnanešė, kad savo pirmąjį pasaulinį turą pradės Lietuvoje. „Nuo pat vaikystės įsimylėjau jūsų šalį, nes mano artimos klasiokės šeima yra kilusi iš Lietuvos, Vilkaviškio rajono. Kai pradėjome organizuoti turą, neabejodamas pasakiau mūsų trupės vadybininkui, kad būtinai turime aplankyti ir Lietuvą. Ir mūsų nuostaba, tą pačią savaitę gavome pakvietimą iš Vilniaus.“

JAV, Konektikute 2008 m. įkurtas šešėlių šokio teatras tapo „Amerikos talentų šou“ sensacija su savo fantastiniu choreografiniu pasakojimu šešėlių pavidalu milžiniškame ekrane.

„Pradžioje buvo labai sunku, nes nieko neturėjome tik savo kūną ir idėjas. Bet po to, kai už mus balsavo daugiau nei 30 mln. žiūrovų ir komisijos nariai (Howard Stern, Heidi Klum, Mel B, and Howie Mandel) paskelbė , kad tai yra geriausias visų laikų pasirodymas, mums patiems buvo sunku tuo patikėti ir susitaikyti su mūsų nauju gyvenimu,“ – sakė choreografas Adam Battelstein.

„Catapult“ reiškia akstremalų judesį į priekį, pastūmimą ir pasiekimą, dėl to gastrolių metu Lietuvoje „Catapult shadow dance“ trupė, ieškodama naujų talentų ir norėdama pasidalins savo kūrybine bei technine patirtimi, surengs kursus vietiniams šokėjams.

Pono Battelstein teigimu, jau yra kuriama nauja programa su daugybe stebuklingų pasakojimų skirta visai šeimai. Tai mūsų dovana Lietuvai ir neapsakoma galimybė pasidalinti kūrybiniu džiaugsmu su nuostabiais Lietuvos žmonėmis.

„Catapult shadow dance“ pasirodymas vyks gruodžio 12 d., kongresų rūmuose, Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.