Irūna Puzaraitė paneigė gandus dėl slaptų vestuvių

Atvykusi į filmavimo studiją Irūna Puzaraitė nustėro: televizijos kolegos puolė ją sveikinti su vestuvėmis. Irūna pamanė, kad kolegos ją supainiojo su sese Ineta, kuri ką tik sumainė žiedus su Ąžuolu Žvaguliu.

Irūna Puzaraitė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Irūna Puzaraitė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-08 10:59, atnaujinta 2017-11-23 19:39

„Ne, ne, čia tu, slapuke! – kalbėjo kolegos, – matėme, kad ištekėjai ir dar pasilikai dvigubą pavardę – Irūna Puzaraitė–Rimtienė.

„Kokios vestuvės? – stebėjosi Irūna. Kolegos jai kaip įrodymą parodė anketą socialiniame tinkle su dviguba pavarde: Irūna Puzaraitė-Rimtienė.

„Pavardė – tai labiausiai, kas man tinka, – kvatojosi Irūna. – Iš tikrųjų, aš tokia rimta, kad mano antras vardas gali būti Rimtienė“.

Tiesa, jau kuris laikas Irūna turi rimtą draugą, bet kol kas tekėti neketina: „Reikia dar sesers vestuves atšokti, o po to bus mano. Inetai pasisekė, ji, nors ir vyresnė, jau ištekėjo. Tikiu, kad ir man kada nors taip atsitiks“.

Po vestuvių Irūna pakeistų savo pavardę: „Tai būtų naujas gyvenimo etapas su nauja pavarde, iš pagarbos vyrui. Arba pasilikčiau dvigubą, kaip sesė“.

Irūna LNK kolegoms parodė daugiau nei 20 anketų „Facebook“ , kurios sukurtos jos vardu.

„Jau pavargau su tuo kovoti. Mano vardu derinami gerbėjų susitikimai, keliamos nuotraukos. Skelbiamos sužadėtuvės ir vestuvės. O aš pati esu reta „Facebooko“ vartotoja. Didžiausias mano aktyvumas – tai kartą per metus pakeisti profilio nuotrauką. Nemoku daryti asmenukių, nededu jų į internetą“, – pasakojo naujos LNK laidos „KK2 vasara“ vedėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.